BENGÜ İLE 19 MAYIS COŞKUSU…

BENGÜ İLE 19 MAYIS COŞKUSU…
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda Beylikdüzü, açılan 1919 metrelik bayrak ile kaplandı.

19 Mayıs coşkusu fener alayının bittiği noktada sevilen sanatçı Bengü’nün sahne alması ile devam etti. Bengü 10.Yıl Marşı’nı Beylikdüzülülerle birlikte büyük bir heyecan içinde söyledi.

Beylikdüzü Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı gündüz yapılan törenlerle kutlamaya başladı. Akşamında ise günün anlamına vurgu yapan 1919 metrelik Türk Bayrağı, Beylikdüzü halkının katılımıyla açıldı. Belediye Metrobüs meydanından başlayan bayrak yürüyüşü, binlerce kişi tarafından Cumhuriyet Caddesi etkinlik alanında sona erdi. Bayrağı en başından tutarak Fener Alayı’na eşlik eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 19 Mayıs gururuna da ortak oldu. Yürüyüş boyunca halka seslenen İmamoğlu; marşlarla, türkülerle tüm Beylikdüzü’nü selamladı. Her kesimden insanın katıldığı yürüyüş, dalgalanan dev bayrak ve yüzlerdeki mutluluk unutulmaz bir tablo oluşturdu.

Bengü İle Bayraklar Havada…

19 Mayıs gecesinin sürprizi ise sanatçı Bengü oldu. Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda sahne alan Bengü, Beylikdüzü halkına eğlenceli dakikalar yaşattı. Göz dolduran performansı ve sevilen şarkıları ile binleri coşturan Bengü, Beylikdüzü’nün 19 Mayıs Bayramı’nı kutladı. Vatandaşlar ellerindeki bayrakları havada sallayarak şarkılara eşlik etti. Halka seslenen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle, saygıyla ve özlemle andıklarını ifade ederek,  1919 metrelik Türk Bayrağı ile birlikte Beylikdüzü sokaklarında tam 3 saat süren yürüyüşü gururla tamamladıklarını, bu kenetlenmenin de bu ulusa Beylikdüzü’nden gidecek en güzel mesaj olduğunu belirtti. İmamoğlu herkesin bayramını kutlayarak “Yaşasın tam bağımsız Türkiye” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.