Benzin alırken sigara yakınca...

Benzin alırken sigara yakınca...
Alev topuna dönen araçtaki anne öldü, 2 oğlu yaralandı.
ANTALYA'da akaryakıt istasyonunda gaz alan otomobildekilerden birinin sigara yakması sonucu gaz kaçağı nedeniyle patlama meydana geldi. Alev topuna dönen otomobildeki Arife Coşkun yanarak öldü, 42 yaşındaki Murat Coşkun ve 40 yaşındaki Mustafa Coşkun ağır yaralandı.

Burdur'da oturan Mustafa Coşkun, ağabeyi Murat Coşkun ve annesi Arife Coşkun, Antalya Havalimanı'na bir yakınlarını bıraktıktan sonra Konya'ya gitmek için yol çıktı. Sürücüsü tespit edilemeyen LPG'li 42 PE 147 plakalı otomobil, gaz almak için saat 05.00 sıralarında Aksu İlçesi Serik Caddesi'ndeki akaryakıt istasyonuna girdi. Gaz doldurulan otomobil, hareket edeceği sırada araçtakilerden biri sigara yaktı. Gaz kaçağı nedeniyle otomobilde önce şiddetli bir patlama meydana geldi, ardından araç alev topuna döndü. Aracın yandığını fark eden istasyon çalışanları, yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederken 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. Bunun üzerine polis, itfaiye ve sağlık görevlileri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alev topuna dönen otomobil söndürüldü. Yanmaya bağlı ağır yaralanan Murat ve Mustafa Coşkun kardeşler, sağlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarıldı.

İlk müdahaleden sonra Murat Coşkun Antalya Eğitim ve Araştırma, Mustafa Coşkun ise, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ekipler, otomobilin arka koltuğunda oturan Arife Coşkun'un ise yanarak öldüğünü tespit etti. Anne Coşkun'un Antalya Adli Tıp Morgu'na götürülen cenazesi, buraya gelen yakınları tarafından parmağındaki gümüş yüzükten teşhis edildi. Hastanede tedavileri devam eden Coşkun kardeşlerin, yanıkların ileri seviyede olması nedeniyle İstanbul'a sevk edileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.