Beylikdüzü'nde Barış ve Sevgi Buluşmaları İçin Start Verildi

Beylikdüzü'nde Barış ve Sevgi Buluşmaları İçin Start Verildi
Beylikdüzü Belediyesi, birlik ve beraberlik yürüyüşüyle "2. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları" adlı programı başlattı.

Beylikdüzü Belediyesi 12 Eylül tarihine kadar sürecek olan "2. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları" programını, Adnan Kahveci Mah. Kapalı Pazar Alanından Birlik ve Beraberlik Yürüyüşüyle start verdi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı yürüyüşe, birçok farklı ülkeden ve Türkiye'den yöresel halk oyunları ekipleri, sivil toplum kuruluşları, Beylikdüzü yaz spor okulları öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Adnan Kahveci Mahallesindeki Kapalı Pazar alanında toplanan kortej, marşlar eşliğinde yola çıktı. Yürüyüşü gören ve evinden destek veren bazı vatandaşlar ise, evinin balkonundan Türk Bayrağı açarak yürüyüşe destek verdi.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı'na kadar süren yürüyüş, yaz okullarının sertifika töreni ile son buldu.

"SANATÇILAR SUSSUN DİYE BİR KAMPANYA VAR"

Bu sene bu etkinliğinin yapılmasının daha anlamlı olduğunu belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İnsanların daha ihtiyaç duyduğu barış ve sevgi duyguları sıralamış olduk. Milletimizin ve Türkiyemizin her noktasında ihtiyacı olduğu günlerdeyiz. Bu etkinlikler öncesinden barış ve sevgi yürüyüşü yapmaya karar verdik. Sanatçılar sussun diye bir kampanya var, acıları paylaşıyoruz acılar bizim ama sanat ve sanatçı hüznü ortaya koyar, birleşmeyi sağlar biz bu yönü ile olaya bakıyoruz. Umarım Türkiye bir an önce acılarını dindirir ve barış ve sevgi daim olsun" dedi.

Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında etkinlik alanında sahne alacak sanatçılar arasında Candan Erçetin, Fatih Erkoç, Teoman, Volkan Konak, Bülent Ortaçgil, Kubat, Gülşen, Apolas Lermi ve Gökhan Türkmen de bulunuyor.

2. Beylikdüzü Barış ve Sevgi Buluşmaları kapsamında; 30 Ağustos 2015 Pazar Candan Erçetin, 31 Ağustos 2015 Pazartesi Leman Sam, 1 Eylül 2015 Salı Fatih Erkoç Konseri, 2 Eylül 2015 Çarşamba Apolas Lermi, 3 Eylül 2015 Perşembe Cem Özer & Ömür Gedik Laf Lafı Açıyor, 4 Eylül 2015 Cuma Orhan Ölmez, 5 Eylül 2015 Cumartesi Gülşen, 6 Eylül 2015 Pazar Fettah Can, 7 Eylül 2015 Pazartesi Bülent Ortaçgil & Erkan Oğur & Hüsnü Arkan & İsmail Hakkı Demircioğlu, 8 Eylül 2015 Salı Yüksek Sadakat, 9 Eylül 2015 Çarşamba Volkan Konak, 10 Eylül 2015 Perşembe Gökhan Türkmen, 11 Eylül 2015 Cuma Kubat ve 12 Eylül 2015 Cumartesi günü Teoman vereceği konserlerle sevenleri ile buluşacak. - İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.