BEYLİKDÜZÜ’NDE 23 NİSAN ŞENLİĞİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE 23 NİSAN ŞENLİĞİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Beylikdüzü’nde düzenlenen birbirinden renkli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. İlçenin çeşitli noktalarında düzenlenen etkinliklerde çocuklarla bir arada olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “En başta

Beylikdüzü Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94. Yıldönümü dolayısıyla Beylikdüzü’nde birbirinden renkli etkinlikler düzenledi.

 Kutlamalar, ilk olarak Büyükşehir Mahallesi Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk koyma töreni ile başladı. Tören sonrası çocuklarla ve vatandaşlarla birlikte Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği kutlama programına katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, daha sonra şenlik alanına geçti.

 

Oyun Sokağı Şenliği çocuklara eğlence dolu bir gün yaşattı

 Beylikdüzü’nde bu yıl ilk kez düzenlenen Oyun Sokağı Şenliği ile çocuklar eğlenceli bir gün geçirdi. İlçenin çeşitli noktalarına konumlandırılan, içerisinde masal kahramanları ve palyaçoların yer aldığı şenlikte, çocuklar için eğlence parkuru, yüz boyama standı ve hatıra fotoğrafı çekimi gibi alanlar da kuruldu. Şenlik boyunca çocuklara, pamuk helva, patlamış mısır ve Osmanlı Macunu ikramı yapıldı. Kutlamalar kapsamında ayrıca Beylikdüzü Kültür Merkezi ve Gürpınar Kültür Merkezi’nde çocuklara özel programlar sergilendi.

 İmamoğlu, koltuğu Tuğcan’a emanet etti

 23 Nisan sebebiyle başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Beylikdüzü İMKB Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Tuğcan Temeloğlu’na bırakan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Tuğcan’a yapmayı istediği ilk icraatı sordu.  Beylikdüzü’nde engelsiz park alanı istediklerini söyleyen Tuğcan’ın isteğini en kısa sürede yerine getireceklerini söyleyen İmamoğlu,  “Konuyla ilgili ilk düzenlemeye belediyemizden başladık. Engelsiz yaşam alanı önceliğimiz” dedi.

 “Bayramı çocuklarla bir arada kutlamaktan çok mutluyum”

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın dünyada sadece Türkiye’de kutlandığını, tüm dünya çocuklarının da bu kutlamalara katıldığını belirten Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ne mutlu bize ki böyle bir bayramımız var.  Bu güzel bayramı geleceğimizin teminatı çocuklarımızla kutlamak, onların bu güzel anı yaşamasını sağlamak mutluluk verici” diye konuştu.

 

“Çocuklarımız için çok çalışacağız”

 Bugün herkesin muhtaç olduğu sevgi ve barış dilinin çocuklarda olduğunun mesajını veren Başkan Ekrem İmamoğlu, “Toplum eğer çok gerginleşmişse biraz çocuklara baksın diyorum. Onlar için çok çalışarak şehrimizde çok güzel dokular bırakacağız. Projelerimizin tamamı çocuklar ve aileleri için” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.