BEYLİKDÜZÜ’NDE VOLTAJ YÜKSELDİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE VOLTAJ YÜKSELDİ
Beylikdüzü Belediyesi, yoğun çalışmalar sonucunda ilçenin sağlıklı bir elektrik sistemine kavuşması için adımlarını attı ve başarılı sonuçlar elde etti.

 Elektrik kesintilerini ve aydınlatma sorunlarını gündeminde her zaman öncelikli olarak belirleyen belediye, BEDAŞ ile birlikte ilçeye 15 yeni trafo merkez tesisi kazandırdı. 500’ün üzerinde yeni sokak aydınlatma direği ve trafoların 7 tanesi devreye alındı.

 

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.(BEDAŞ) ile birlikte çalışarak, 4 ay içerisinde ilçenin enerji sorununa büyük ölçüde çözüm getirdi. Vatandaşların gündelik yaşamda, mağdur olmadan sağlıklı enerji kullanımını sağlamak adına hızla çalışmalar gerçekleştiren ekipler, ilçeye 15’in üzerinde trafo merkez tesisi kazandırdı. Alt yapı yatırımlarına ilk olarak Gürpınar ve Dereağzı Mahalleleri’nden başlandı. Trafolara bağlı olmak üzere kablolar tesis edildi. 500’ün üzerinde sokak aydınlatma direği dikilerek devreye alındı, geceleri karanlık olan mekanlar ışıl ışıl oldu.

 

Voltajlar Yükseldi

 

BEDAŞ ekipleriyle birlikte belediye bünyesinde oluşturulan elektrik büro çalışanları koordineli olarak çalışmaları yürüttü ve elektrik kesintisini sık sık yaşayan bölgeler öncelikli olarak sağlıklı enerjiye kavuşturuldu. Dereağzı Mahallesi’nde Halaskargazi ve Onurlu Sokak, Gürpınar Mahallesi’nde Görgü Sokak, Kavaklı Mahallesi’nde İstanbul Caddesi, Ayazma Caddesi, Demokrasi Caddesi ve Sahil Mahallesi’nde Kocatepe Caddesi’nde 7 adet trafo merkez tesisi devreye alındı. Bu bölgelerde voltaj düşüklüğü tamamen ortadan kalktı.

Gelecek 4 ay içerisinde 20’ nin üzerinde trafo ve 1000’den fazla elektrik direği de eklenerek çalışmalar devam edecek. 2016 yılının sonunda Beylikdüzü, daha verimli elektrik kullanımı sağlamış olacak. Beylikdüzü Belediyesi’nin çalışma anlayışı için “Tüm kamu hizmetlerini öncelikli ve kaliteli olarak ilçemize getirmek için mesai harcıyoruz” diyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye belirtti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.