BÖLGENİN BİR NUMARASI SAFTER

BÖLGENİN BİR NUMARASI SAFTER
Fiberglass ürünlerde 30 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Safter, hizmet kalitesi ve kaliteli ürünleri ile bu yaza da damgasını vurdu. Tekneden, su depolarına, güvenlik kulübelerinden WC ve duş kabinlerine değişik ebat ve özelliklerde yüzlerce ürünü mü

Merkezi Kartal’da bulunan Safter’in Selimpaşa Araptepe mevkiinde bulunan şubesinde gazetemize bilgi veren Safter  Bölge Koordinatörü Ali Tuncer, kalite ve estetiğe önem veren tüketicilerin vazgeçilmez adresi olduklarını belirterek firma hakkında Haber Müdürümüz Fatma Sarıbıyık Yıldırım’a bilgi verdi.

DENİZ TUTKUNLARININ ARADIĞI MARKA HALİNE GELDİK

Gelişen ve büyüyen teknolojiyi sürekli takip ederek en modern teknik ve kaliteli malzemelerle üretim yaptıklarına dikkat çeken Safter Bölge Kordinatörü Ali Tuncer, “Fiberglass ürünler alanında 30 yıllık bir geçmişe sahibiz. SAFTER markası ile Fiberglass Tekne ve Kano ürünlerini yüksek kalite standartlarında üreterek yurtiçi ve yurtdışında satışa sunuyoruz. Gelişen ve büyüyen teknolojiyi sürekli takip ederek,  kullanılan malzemelerin yüksek kalitesi sayesinde, tüm ürünlerimiz, kullanım alanlarında olabilecek çevre etkilerine karşı son derece dayanıklı olarak kullanıma sunulmaktadır.



Fiberglass Tekne, Kano, Deniz Bisikletleri imalatı ve Mercury, Johnson, Tohatsu, Evinrude dıştan takmalı motorların yetkili bayiliği ile bunlara bağlı ekipmanlarında satışını yapmakta olan firmamız, yapmış olduğu ar-ge çalışmaları ile her geçen gün marka değerini yükseltmekle beraber deniz tutkunlarının da vazgeçemediği marka olmuştur. 5.000 m2 kapalı, 2.000m2 açık alanda imalatını yapmakta olduğumuz ürünlerimizde hedef hızlı seri üretim ve kalitedir. Aylık üretim kapasitemiz 200 adet muhtelif ölçülerde teknedir. Ürettiğimiz tekleri İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin her yerinde görmeniz mümkün. Özellikle son yıllarda yurt dışında büyük ilgi görüyoruz. Yurtdışı satışlarımız geçen yıllara göre oldukça arttı.” dedi.

TEKNE KIŞLAMA VE BAKIM HİZMETLERİMİZ ÖZENLE YAPILIYOR

Tekne satışımızın yanı sıra Selimpaşa Araptepe mevkiinde bulunan mağazamızda ayrıca kışlama ve bakım hizmeti de veriyoruz. Sezon sonunda kışlamaya aldığımız tenlerin teknik bakım, boyama, tamirat ve diğer eksiklerini de gidererek güvenli ve korunaklı bir ortamda sezon başına kadar muhafaza ederek müşterilerimizin istekleri doğrultusunda istedikleri yere teslim ediyoruz. İşinde uzman ve teknik donanıma sahip arkadaşlarımızın tecrübeli elleriyle yapılan bakım hizmetimiz müşteri memnuniyeti esasına dayalı olarak yapılmaktadır.

SU DEPOSU VE KABİN ÇEŞİTLERİNDE DE ÇOK İDDİALIYIZ

Yine Safter markası ile ürettiğimiz su deposu ve kabin çeşitlerimiz de kalitesi ve zengin ürün çeşitleri ile satışa sunulmaktadır.  Prizmatik, Silindirik, Dikey, Salamura Su depoları, Çöp Konteynırları, Güvenlik kulübeleri, büfeler, Wc ve duş kabinleri gibi birçok fiberglas ürünleri de yurt içi ve yurt dışı satışlarımızla müşterilerimize sunmaktayız. Safter olarak kaliteli ve zengin ürün çeşidini uygun fiyatlarla halkımıza sunmak bizim için vazgeçilmez bir misyondur.

Haber: Fatma S. Yıldırım

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.