Bu dünya kimseye kalmaz

Bu dünya kimseye kalmaz
Küçükçekmece eski CHP Belediye Meclis Üyesi Oruç Oymak, düzenlediği iftar yemeğinde basın mensupları ile bir araya geldi. Oymak, «Diyoruz gelin birlik olalım. Zoru kolay kılalım, sevelim, sevilelim. Bu dünya kimseye kalmaz» dedi
Küçükçekmece eski CHP Belediye Meclis Üyesi Oruç Oymak, Göl Davet Restaurant'ta gerçekleşen iftar programında basın mensupları ile bir araya geldi. İftar sonrası bir konuşma yapan Oymak, “İftar sofralarında sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi. İftarı arkadaşları ile birlikte düzenlediklerini kaydeden Oymak, “Diyoruz gelin birlik olalım. Zoru kolay kılalım, sevelim, sevilelim. Bu dünya kimseye kalmaz” diye vurguladı.

Alın terinizle buralara geldiniz

CHP Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi Cevdet Ateş, basın mensuplarının yazdıkları ile değil yazmadıkları ile kazandıkları şeklindeki inanışa katılmadığını belirterek, “Biliyorum yazdıklarınızla, alın terinizle, emeğinizle buralara geldiniz. Sizlerle büyük bir aile olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.



Bereketli bir geceyi paylaştık

İYGAD Başkanı Ali Tarakçı, iftara katılan herkese teşekkür ederek, “İftar programını düzenleyen Oruç Oymak'a ve emeği geçen herkese teşekkür diyorum. Mübaret ramazan ayında aynı sofrayı paylaşmış olmadan çok mutluyum” ifadelerini kullandı. Gazeteci Mustafa Dolu ise en genç gazeteci olarak herkesi selamladığını belirterek, “Siz değerli meslektaşlarım
ile bir arada oluyoruz. Böyle kutsal ülvi ve bereketli bir gecede olmaktan dolayı herkese teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.