BUGÜN 23 NİSAN NEŞE DOLUYOR İNSAN

BUGÜN 23 NİSAN NEŞE DOLUYOR İNSAN
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen program ile kutlandı. Program, Atatürk anıtına çelenk sunulması ile başladı ve Cumhuriyet Meydanı’na kurulan sahnede devam etti.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenine, Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Abdülvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Cumhuriyet Başsavcısı Onur Gündem, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Savaş Barutçu, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, Milliyetçi Hareket Partisi Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar, Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Erhan Güzel, Fehmi Akyüz ve Cengiz Uçar, Belediye Meclis Üyeleri, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 
Tüm yurtta olduğu gibi Çatalca’da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı. Günler öncesinden bu mutlu güne hazırlanan çocuklar, renkli renkli kıyafetleri ile Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nı doldurdu. Atatürk’ün Türk ve Dünya çocuklarına armağan ettiği bu mutlu günde çocuklar büyüklerine en güzel, en samimi gösterilerini sundular. Çatalca Cumhuriyet Meydanı’ndaki program yaklaşık iki saat sürdü. Programın sonunda ilçede düzenlenen şiir, kompozisyon, resim ve spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.



Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, Çatalca Garnizon Komutanı İkmal Yarbay Abdülvahap Bozkurt, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programın ardından Elbasan Mahallesi ilkokulunda düzenlenen 23 Nisan programına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.