Büyükçekmece ailemize layık olacağız

Büyükçekmece ailemize layık olacağız
Belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleri ile, 2015 yılında yapılacak projeleri değerlendiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeni yılda da Büyükçekmece ailesine örnek hizmetler sunulacağını belirtti.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, belediye başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle sabahın erken saatinde bir toplantı gerçekleştirdi.

 "Örnek belediye olmayı sürdüreceğiz"

 Büyükçekmece'ye daha iyi ve daha kaliteli hizmet verebilmek için neler yapılması gerektiğinin tartışıldığı toplantıda, Başkan Akgün, “Her zaman içimizdeki heyecanı canlı tutacağız, heyecanımızı artırarak daha fazla çalışıp örnek bir belediye olmayı sürdüreceğiz. Bizde bu potansiyel fazlasıyla mevcut” dedi.

Başkan Dr. Hasan Akgün, daire müdürlüklerinin 2015 yılına ilişkin projeler ve hedeflerini de tek tek değerlendirmeye aldı.

 "Elinizden gelenin fazlasını yapın"

 Akgün toplantıda yaptığı konuşmada, “ Büyükçekmece artık bir Avrupa kentidir. Buna göre biz de belediye olarak yeniliklere her zaman açık olmak zorundayız. Büyükçekmece’yi daha da modern bir kent haline getirmek için elimizden gelenin fazlasını yaparak hedeflerimize ulaşmalıyız. Bunun için her türlü imkana sahibiz. Bu birikime ve niteliğe sahip bir ekibiz. Yapmamız gereken tek şey çok daha fazla çalışmak, Büyükçekmece ailemize layık olduğu hizmetlere sunmaktır" diye konuştu.

 "Heyecanımı hiç kaybetmedim"

 Otuz yılı aşan belediyecilik yaşamında heyecanını hiç bir zaman kaybetmediğini hatta her geçen gün içindeki heyecanın daha artırdığını vurgulayan Başkan Akgün konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “ Heyecanım sizinle birlikte her geçen yıl biraz daha artıyor. Heyecanımızı kaybedersek zaten başarılı olamayız. İşimizi her zaman severek yapmalıyız. Daha çok çalışıp daha başarılı projelere imza atarak, büyük Büyükçekmece ailemize layık olacağız.” 



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.