Büyükçekmece büyük zaferi Bengü ile kutladı

Büyükçekmece büyük zaferi Bengü ile kutladı
Büyükçekmece Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında 30’uncusunu düzenlediği 'Ata Zafer Halk Konseri'nde sevilen pop müzik sanatçısı Bengü sahne aldı.
                       

Büyükçekmece Belediyesi’nin, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği Ata Zafer Halk Konseri binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşti. Bengü, 2 yıldır üzerinde çalıştığı yeni albümün önümüzdeki günlerde sevenleriyle buluşacağını müjdeleyerek, “Bu benim zafer albümüm olacak” diye konuştu.

"NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE"

Pop müzik sanatçısı Bengü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na uygun olarak özellikle kırmızı beyaz bir kıyafeti tercih ettiğini belirterek; Atatürk’ün  ‘Ne mutlu Türküm diyene' sözü ile konuşmasına başladı. Bengü şunları söyledi: “Bu gece Zafer Bayramı’na yakışan bir gece olacak. Gurur duyuyorum Atatürk gibi bir dünya liderine sahip olduğumuz için. Bugün çağdaş bir Türk genci olarak, Türk kadını olarak yaşıyorsam bunu Atatürk’e ve onun kurmuş olduğu Cumhuriyete borçluyum.”



"BİZİM SEVDAMIZ ATATÜRK'TÜR"

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. ise Bengü’nün şarkılarındaki aşk sözcüklerine vurgu yaparak şöyle konuştu: "Şarkılarınızda aşk ve sevdadan bahsediyorsunuz. Bir Türk'ün gönlündeki ve Cumhuriyet sevgisi eksik olmasın. Bizim en büyük aşkımız, sevdamızı karşımızda anıtı duran Mustafa Kemal Atatürk'tür. Onun sayesinde bizler ve sizler bugün burada hür olarak yaşamaya devam ediyoruz. Hiçbir zaman 'ü ve onun kurduğu Cumhuriyeti unutturmayacağız. 'ün dediği gibi er veya geç medeni dünyadaki yerimizi alacağız.” Başkan Akgün, konuşmasının ardından sanatçı Bengü'ye çiçek ve plaket takdim etti.

AYAKTA ALKIŞLANDI

30 Ağustos Zaferi’nin büyük bir coşkuyla yaşandığı Büyükçekmece’de sevilen şarkılarını zaman zaman konser alanını dolduran binlerce kişiyle birlikte söyleyen Bengü repertuarındaki; Korkma Kalbim, Böyle Gelmiş, Kocaman Öpüyorum, Sevdan Olmazsa, Sarışın, Ne Kavgam Bitti, Hadi Bakalım ve Kanatlarım Var Ruhumda şarkılarını seslendirdi. Bir ara üzerinde Atatürk resmi olan Türk Bayrağı ile 10.Yıl Marşını da söyleyen Bengü dakikalarca ayakta alkışlandı.   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.