Büyükçekmece Kablolardan Kurtuluyor

Büyükçekmece Kablolardan Kurtuluyor
Büyükçekmece Belediyesi ile BEDAŞ arasında yapılan protokol sayesinde çok büyük hizmetleri gerçekleştirdi . "Mimarsinan, Güzelce, Kamiloba, Muratçeşme, Büyükçekmece Cumhuriyet Mahallerindeki elektrik hatlarını toprak altına alarak, önemli bir çalışmaya im

2012 yılı içersinde mahallerde yapılan elektrik hatlarının yer altına alma çalışmaları sayesinde bu mahallerin daha çağdaş bir görünüme kavuştuğunu söyleyen üyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün "Elektrik hatları görüntü kirliliğinin yanı sıra, sağlık açısından da son derece tehlike oluşturuyordu. Evlerin çatı ve duvarlarını yalayarak geçen yüksek gerilim hatlarının oluşturduğu zararlar saymakla bitmez. Büyükçekmece Belediyesi olarak şehrimizin daha çağdaş bir görünüme kavuşması için bu konuda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Tepecik Ulus İlköğretim Okulunda bulunan trafoyu okul bahçesi dışına almak olduğunu vurgulayan Akgün, "Tepecik Ulus İlköğretim Okulu'nun bahçesinde 130 metrekarelik çocuklarımızın oyun alanını işgal eden trafo ve yüksek gerilim hattı çocuklarımızın sağlıklarını tehdit ediyordu. Belediye olarak BEDAŞ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde trafoyu okul bahçesinin dışına taşıyarak yavrularımızın hem sağlıklarını koruduk, hem de oyun alanlarının daha da genişlemesini sağladık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.