Büyükçekmece sokaklarında hizmet atağı sürüyor

Büyükçekmece sokaklarında hizmet atağı sürüyor
Modern ve estetik şehirleşmeye önem veren, Büyükçekmece’ye kazandırdığı Avrupa standartlarında cadde ve sokaklarla çığır açan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, hizmet atağını sürdürüyor.

Başkan Akgün ekibiyle birlikte sokak sokak dolaşarak yol, kaldırım, tretuvar ve altyapı aksaklıkları bulunan her bölgede çalışma başlatıyor.

Park ve trafik sorununa neşter

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükçekmece’nin merkezi noktalarından biri olan 19 Mayıs Mahallesi 2.Bahçe Sokak’ta kaldırım, yol, tretuvar, aydınlatma ve araç park yeri çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından sonra 2.Bahçe sokakta araç park alanı ve kaldırım sorunu ortadan kalkmış olacak. Yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu sokakta yayaların güvenliği sağlanacak ve araç ve trafik sorunu önemli oranda azaltılmış olacak.

“Hız kesmeyeceğiz”

Büyükçekmece Avrupa standartlarında, modern ve uzun ömürlü bir sokağa daha kavuşacağını belirten Başkan Akgün; “Yaz mevsimi boyunca ilçemizde ihtiyaç duyulan her sokak ve her mahallede hız kesmeden hizmet üretmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.