Büyükçekmece Yolları kış gelmeden bitirilecek

Büyükçekmece Yolları kış gelmeden bitirilecek
2015 yılını yatırım yılı ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, yapımına başladığı yolları kış mevsiminden önce tamamlayacak.
Büyükçekmece Belediyesi'nce sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken Kamiloba mahallesinde 2 yol daha asfaltlanarak bölge halkının hizmetine açıldı.
Fen İşleri Müdürlüğü'nce ilçenin pek çok bölgesinde eş zamanlı olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında Kamiloba Mahallesi Marmara Caddesi ile Barış Manço Sokak asfaltlandı. 

Çakmaklı ve Fatih mahallerinde de kaldırım, yol ve tretuvar çalışmaları yapılıyor. Fatih Mahallesi'nde Çanakkale Şehitleri Caddesi ve Dilek Sokak'ta çalışmasını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri önümüzdeki günlerde buradaki yol yenileme çalışmasını tamamlayarak mahalle halkının hizmetine açacak. Çakmaklı Mahallesi'nde de İtibar Sokak, Buyruk Sokak ve Medeniyet Sokak'ta çalışmalar yapılıyor. İtibar ve Medeniyet sokakta yol, kaldırım, tretuvarı, yağmur suyu kanalı, mazgal çalışmalarını tamamlayan ekipleri, Medeniyet Sokak'ta da bakım onarım çalışması yapıyor. Ayrıca yapımı sürdürülen yollar üzerinde bulunan metruk yapılar ve ahırlarda yıkılıyor.
Atatürk Mahallesi, Ahmet Yesevi Sokak'taki kaldırım, yağmur suyu kanalı ve yol çalışmaları tamamlandı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "2015 yılını yatırım yılı ilan ettik. Tüm ekiplerimizle birlikte 7 gün 24 saat esasıyla halkımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde verebilmek için çalışıyoruz. Büyükçekmece genelinde hizmetlerimiz aynı karalılık içinde sürecektir. Kış mevsimi gelmeden başladığımız yolları bitirerek hizmete açacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.