Büyükçekmeceli hanımlara nakış semineri

Büyükçekmeceli hanımlara nakış semineri
Büyükçekmece Belediyesi ve Singer Dikiş Makineleri A.Ş. işbirliği ile gerçekleşen seminerde bayanlara dikiş ve nakış eğitimi verildi.

Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi El Sanatları ve Sanat Merkezleri’nin "Hizmet İçi Eğitim Semineri"ne katılan Singer Eğitim Koordinatörü İlknur Eşiz tarafından verilen eğitime ilgi büyük oldu.

Uygulamalı eğitim verildi

Singer Eğitim Koordinatörü İlknur Eşiz, makinenin otomatik nakış işi ayarlanması, kasnak aparatının yerleştirilmesi ve desen seçimi konularında kursiyerlere bilgiler verdi. Ürünün işleme basamaklarının tamamlanması, düz ve dekoratif dikişle ürün hazırlığının yapılması, ev tipi overlok makinesinde çift iğne çalışması ve nervür çalışmaları gibi birçok konuda uygulamalı bilgiler veren Eşiz, seminere katılan kursiyerlerin sorularını da yanıtladı. Kurs sonunda Singer tarafından kursiyerlere çeşitli hediyeler verildi.

“Hep ilkleri başlattık”

Eğitim seminerine katılarak kursiyerlere başarı dileklerinde bulunan Büyükçekmece Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Şahin, Halk Akademisi El Sanatları ve Sanat Merkezleri’nin bugüne kadar çok önemli işlere imza attığını söyledi. Şahin, “Büyükçekmece Belediyesi olarak sanat merkezlerimizde ve meslek kurslarımızda hep ilkleri başlattık. Bugüne kadar binlerce kursiyerimizi meslek sahibi yaptık. Kurslarımıza katılan Büyükçekmeceli hanımlarımıza ve onların eğitimi için fedakarca görev yapan eğitmenlerimize teşekkür ediyorum. Singer Dikiş Makineleri A.Ş’ye belediyemizle yapmış oldukları işbirliği ve hanımlarımıza vermiş oldukları bu çok önemli seminer içinde ayrıca teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.