Büyükçekmecespor taraftarlarından örnek davranış

Büyükçekmecespor taraftarlarından örnek davranış
Büyükçekmecespor Taraftarlar Derneği, bu yıl ikincisini düzenledikleri iftar yemeğinde binin üzerinde Büyükçekmeceliyi ağırladı.
 Kordonboyunda düzenlenen iftar programına Büyükçekmece halkı yoğun ilgi gösterirken, dernek üyesi gençler konuklarının yemek servisini kendi elleriyle yaptı.

Başkan Akgün’e teşekkür

Verdikleri destekten ötürü Başkan Akgün’e teşekkür eden Dernek Başkanı Özcan Demir, “Ne zaman kapısını çalsak bizi geri çevirmeyen Başkan Akgün, yine Büyükçekmece gençliğine sahip çıkarak bizleri yalnız bırakmadı. Büyükçekmece gençliği olarak, Türk sporunun gelişmesi adına üstümüze düşeni yapacağız. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ilçemizde yapılan her türlü güzel işlere destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.






“Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu”

İstanbul dışında olduğu için iftar programına katılamayan Başkan Akgün ise şu açıklamayı yaptı: “Gençlerimiz düzenledikleri iftar programı ile örnek bir davranış sergilediler. Ramazan ayını birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içinde yaşıyoruz. Büyükçekmecespor Taraftarlar Derneği’ni bu anlamlı girişimlerinden ötürü kutluyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.