Büyükçekmece'ye yeni bir cami daha geliyor

Büyükçekmece'ye yeni bir cami daha geliyor
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP Bartın Milletvekili M. Rıza Yalçınkaya ile birlikte yapımı süren Mimarsinan Merkez Camii’nin son kubbe betonunu attı.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP Bartın Milletvekili, 24. Dönem TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi ve geçmiş dönem Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya’yı ağırladı.

 19. EMITT Turizm Fuarı'nı ziyaret eden CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün misafiri oldu.

Açılışa davet etti

Büyükçekmece’de bazı incelemelerde bulunan Yalçınkaya, Büyükçekmece Belediyesi’nin yaptırmakta olduğu Merkez Camii inşaatını gezdi. Başkan Akgün, caminin son aşamaya geldiğini ve kısa bir süre sonra bölge halkının hizmetine açılacağını belirtti. Daha sonra caminin son kubbe betonu döküldü.

Mimarsinan Merkez Camii’ndeki incelemelerin ardından Yalçınkaya’yı makamında ağırlayan Başkan Akgün, “Milletvekilimiz ile bugün yapımı devam eden Mimarsinan Merkez Camii’nde incelemelerde bulunduk ve son kubbe betonunu da döktük. Bu güzel camimizin açılış törenine de kendisini davet ettim. İnşallah o günde bizim mutluluğumuzu paylaşmak için gelecektir. Kendisini ağırlamaktan dolayı büyük bir memnuniyet ve gurur duydum” ifadesini kullandı.

 

 “Ne mutlu Büyükçekmece halkına”

Kendisinin de geçmişte belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Yalçınkaya; “Bugün hem eski mevkidaşımı, hem de yakın dostum Başkan Akgün’ü ziyaret etmekten ötürü büyük mutluluk duydum. Belediyecilikteki heyecanını hiç kaybetmeden ilk gün ki özveriyle çalışıyor. 5. dönemine girmiş bir belediye başkanı var. Ama hala heyecanlı, hala özverili. Ne mutlu Büyükçekmece halkına” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.