Çakmaklı Mahallesi yeni yollarına kavuşuyor

Çakmaklı Mahallesi yeni yollarına kavuşuyor
Büyükçekmece Belediyesi, Çakmaklı Mahallesi'ndeki yol yapım ve çevre düzenleme çalışmalarını farklı sokaklarda sürdürüyor.

Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla 2015 yılını yatırım yılı ilan eden Büyükçekmece Belediyesi, ilçe genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor.

***

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin pek çok mahallesinde yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürürken, Çakmaklı Mahallesi'nde de İtibar Sokak, Buyruk Sokak ve Medeniyet Sokak'ta çalışmalar yapıyor. İtibar ve Medeniyet sokakta yol, kaldırım, tretuvarı, yağmur suyu kanalı, mazgal çalışmaları yürüten belediye ekipleri, Medeniyet Sokak'ta da bakım onarım çalışması yapıyor. Ayrıca yapımı sürdürülen yollar üzerinde bulunan metruk yapılar ve ahırlarda belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

***

Çalışmaları yerinde inceleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Çakmaklı Mahallesi'nde ihtiyaç görülen cadde ve sokakların yeniden yapıldığını, genişletildiğini ve bakım onarım çalışması yapıldığını belirterek; "Belediye olarak 2015 yılını yatırım yılı olarak ilan ettik. Tüm ekiplerimizle birlikte 7 gün 24 saat esasıyla halkımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde verebilmek için çalışıyoruz. Büyükçekmece genelinde hizmetlerimiz aynı karalılık içinde sürecektir" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.