Çatalca Belediyesi dostlarını unutmuyor...

Çatalca Belediyesi dostlarını unutmuyor...
Çatalca Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Veterinerlik Hizmetleri kapsamında, hayatı birlikte paylaştığımız sokak hayvanlarına çevre, hayvan ve insan sağlığı açısından tehlike oluşturabilecek hastalık etkenlerinin üreme ve yayılmalarının önüne geçmek ama
          Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince bölgemizdeki küpesiz ve kısırlaştırılmamış köpeklerin tespiti yapılıp, İ.B.B. Muhtarlıklar Gıda Tarım ve Hayvancılık Daire Başkanlığı Veteriner Hizmetlerine bağlı, Kısırkaya ve Hasdal Geçici Hayvan Barınma Merkezi toplama ekipleri ile iletişim halinde bulunularak sevimli dostlarımızın kısırlaştırılması, aşılanması ve küpelenip bölgelerine geri bırakılması sağlanıyor.

Onların Gülümseyen Yüzü Bizleri Mutlu Ediyor

        Hasta ve yaralı olan can dostlarımıza ihtiyacı olan tedavi desteği müdürlük binamızda veya yerinde verildikten sonra durumları takip ediliyor. Sonrasında ekiplerimiz küçük dostlarımıza ilgi ve sevgiyle yaklaşıyor, onların mutlu olmaları için canla başla çalışıyor, sağlıklarına kavuşmaları, mutlu ve rahat bir yaşam sürdürmeleri için  7/24 mesai yapıyorlar.

Can Dostlarımız İçin Bir Kap Yemek, Bir Kap Su!

         İlçemiz merkez ve mahallelerinde rutin olarak hayvansever vatandaşlarımız ve belediyemiz sağlık işleri müdürlüğü ekiplerince can dostlarımızın mama desteği verilerek beslenmeleri sağlanmaktadır. Siz de hayatı birlikte paylaştığımız can dostlarımız sokak hayvanlarına bir el uzatıp onlar için bir kap yemek, bir kap su verebilir ve sıcakların arttığı bu günlerde onları mutlu edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.