Çatalca Şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Çatalca Şehidini gözyaşlarıyla uğurladı
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde hain terör saldırısında şehit olan şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel'i binlerce Çatalcalı ebedi istirahatgahına gözyaşlarıyla uğurladı.

Hakkari Çukurca ilçesi Güven Dağı batısındaki Kovan Tepe bölgesinde hain bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen roketli saldırıda şehit olan şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel'in, Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi, Vezir Ferhatpaşa Caddesi'nde bulunan babaevini binlerce Çatalcalı ziyaret etti.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel'in naaşı Hakkari'de düzenlenen resmi törenin ardından Çatalca'ya getirildi. Çatalca Ulu Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından resmi törenle şehidimizin naaşı Edirnekapı Şehitliği'ne ebedi istirahatgahına tevdi edildi.                       

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel için Çatalca'da düzenlenen resmi törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, askeri ve mülki erkan yanı sıra Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, İlçe Protokolü, şehidimizin ailesi, yakınları ve binlerce Çatalcalı katıldı.                       

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, vatan için gözünü kırpmadan şehit olan şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Halil İbrahim Gürel'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.