ÇATALCA’DA KURBANLIK SATIŞLARI ZİRVEDE

ÇATALCA’DA KURBANLIK SATIŞLARI ZİRVEDE
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediyesi Kurbanlık satış ve Kurbanlık kesim alanını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Burada satışlarla ilgili bilgi alan Başkan Cem Kara ardından Kurbanlık kesim alanına geçerek çalışmaları denetle
 Çatalca Belediyesi Sağlık İşlerine bağlı Veterinerler ile de bir araya gelen Belediye Başkanı Cem Kara satış ve kesim alanları ile ilgili de çeşitli bilgiler alarak, halkın mağdur olmaması için her türlü tedbirlerin alınması talimatını vererek Kurban Bayramı süresince alanı sık sık ziyaret edeceğini de hatırlattı. 
Çatalca Belediyesi canlı hayvan pazarı her yıl Kurban Bayramında olduğu gibi bu yılda büyük ilgi görüyor. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın ziyaret ettiği ve çalışmaları denetlediği Kurbanlık satış ve kesim alanın da Çatalca otlaklarında kurbanlıklarını yetiştiren 30 hayvan satıcısı Kurbanlıklarını satışa sunarken, Çatalca Belediyesi veterinerlerinin de görev yaptığı kurbanlık kesim yerinde ise yine Çatalca Belediyesi tarafından görevlendirilen belgeli 7 kasap ta Bayram boyunca halka hizmet verecek.

KURBANLIKLAR ÇATALCA OTLAKLARINDA YETİŞİYOR

Her yıl Kurban Bayramında özellikle İstanbul da yaşayan vatandaşların kurbanlık alımlarında ve kesimlerinde tercih ettiği Çatalca bu yıl da ilgi görmeye devam ediyor. 9 günlük bayram tatili ile birlikte kurbanlık satışlarının nerdeyse zirve yaptığı Çatalca da Belediyenin Kurbanlık satış ve kesim alanı da büyük ilgi görüyor. İlçe merkezinde, Şair Necmettin Halil Onan Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren, Çatalca Belediyesi Kurbanlık satış ve kesim alanında 30 Kurbanlık satışı bulunurken, ilçenin otlaklarında yetişen 500 adet kurbanlık ise satışa sunuluyor. Kesim alanında şu ana kadar kayıtlı 200 küçükbaş, 25 adet ise büyükbaş kurbanlığın kesim için kayıtlı olduğu bu sayının bayram süresince değişebileceği bildirildi. Çatalca Belediyesinin veterinerlerinin satış ve kesim süresince görev yaptığı alanda belgeli 7 kasap kesimleri gerçekleştirecek. Öte yandan alanda satıcılar ve müşterilerin kullana bilmesi için lavabolar ve tuvaletler de bulunurken çadırlara da gün içerisinde çay servisi yapılıyor .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.