Çatalcaspor Çatalca’nın ortak paydasıdır

Çatalcaspor Çatalca’nın ortak paydasıdır
Çatalca Belediyesi 2017 yılı Şubat ayı Meclis Toplantısının 2. birleşimi, Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı.

Çatalca Belediyesi Şubat ayı Meclis Toplantısı 2. birleşimi Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Başkanlığı’nda gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi ve Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, ”Çatalcaspor Kulübü iyi bir şekilde gidiyor. İnşallah bu şekilde de devam edecek. Bu hafta sonu Halide Edip Adıvar ile Çatalcaspor’un maçı var. Barış içinde kardeşlik içinde yıllardır birlik beraberlik içinde nasıl Çatalcaspor’un arkasında durduysak, ben Meclis Üyelerimizi bu haftaki maçımıza bekliyorum. Ayrıca meclis üyelerimizden bu ay kombine bilet almalarını rica ediyorum. Bundan sonraki maçların hepsine geleceklerine inanıyorum. Çatalcaspor oldukça başarı gösteriyor, bunu gerek belediyemiz, gerek siyasi parti ilçe başkanlarımız, meclis üyelerimiz, müdürlerimiz hep birlikte başarıyoruz. Çatalcaspor Çatalca’mızın ortak paydasıdır. Bu bakımdan ben sizlerden bu maça eşinizi, dostunuzu, arkadaşınızı getirmenizi istiyorum. Ben inanıyorum ki bu maçtan Çatalca galip çıkacak, Çatalcaspor galip çıkacak, gençlerimiz galip çıkacaktır” şeklinde konuştu.

Meclis Üyelerine kombine bilet hediye

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara sporun birleştirici ve kaynaştırıcı özelliğine değindiği konuşmasında Meclis Üyeleri’nin kombine biletlerini biz alalım şeklinde açıklama yaptı. Başkan Kara, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Çatalcaspor Kulübünü yıllardan beri yönetim kurulu ile beraber gayet güzel temsil ediyorlar. Kolay değil, bu kadar ekonomik sıkıntılar ve zorluklar içerisinde bunu başarmak. Deplasman maçlarına gittiğimde bende görüyorum, spor sayesinde dostluklar pekişiyor. Meclis Üyesi arkadaşlarımızın kombine biletlerini belediye olarak biz alalım. Meclis Üyesi arkadaşlarımız zaten katkı sunuyorlar, onlar maça gelsin biletleri biz alalım, hediyemiz olsun. Çatalcasporumuza başarılar diliyorum” dedi.

2017 yılı Şubat ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşimi Çatalca Merkez ve yakın çevresi revizyon uygulama İmar Planı değişikliğine yapılan itiraz ile ilgili İmar Komisyon Raporu’nun görüşülerek oy birliği ile kabul edilmesi sonucu 6 Mart 2017 Pazartesi günü saat 10.30’da toplanmak üzere sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.