Cem Kara, ev kadınlarıyla buluştu...

Cem Kara, ev kadınlarıyla buluştu...
Çatalca Kaleiçi Mahallesi’nde ev hanımları Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nuran Kara’yı sabah kahvaltısında ağırladılar. Çatalca Belediyesi Kültür Evi’nde gerçekleşen davette, Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nuran Kara ev hanımları ile sohbet e
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nuran Kara Pazar sabahı Kaleiçi Mahallesi’nde ev hanımlarıyla buluştular. Başkan ve eşinin Kaleiçi Mahallesi sakinleri ile Pazar sabahı buluşmalarında hem kahvaltı yapıldı hem de bol bol sohbetler edildi. Kaleiçi’ndeki ev hanımlarının hazırladığı Pazar kahvaltısından memnun ayrılan Başkan, tüm ev hanımlarına tek tek teşekkür etti.    
 
Kaleiçi Mahallesi’ndeki ev hanımları tarafından hazırlanan program, geçtiğimiz  sabah gerçekleşti. Çatalca Belediyesine ait Kültür Evinde, Belediye Başkanı ve eşini ağırlayan ev hanımları yöresel kahvaltı sofralarıyla da göz doldurdular. Ev hanımlarına davetleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Cem Kara, Kaleiçi Mahallesi’ndeki Kültür Evi’nin, Mübadele Müzesiyle entegre bir şekilde düşünüldüğüne dikkat çekerek, Kültür Evi kapılarının her zaman halka açık olduğunu, dileyen herkesin gelip burayı rahatça kullanabileceğini ifade etti. Başkan Cem Kara “Müzemiz ilçemizi canlandırmaya başladı. Önümüzdeki süreçte buralardaki hareketlilik daha da artacak, sizler de burada yaşayan vatandaşlarımız olarak yöresel yemeklerinizle, evlerinizde hazırlayacağınız hediyelik eşya gibi ürünlerle bu bölgeye renk katabilirsiniz. El emeklerini değerlendirerek ailenize katkı sağlayabilirsiniz. Sizlerin yapacağı bu gibi çalışmalarda Belediye olarak bizde üzerimize ne düşüyorsa her zaman yapmaya hazırız” dedi. Ev hanımları da Başkan Cem Kara’nın bu düşüncelerine destek vererek, Belediye Başkanı Cem Kara’ya ilçeye ve Kaleiçi Mahallesi’ne yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.