Cem Kara Motokros Türkiye Şampiyonası’na tüm motor severleri davet etti

Cem Kara Motokros Türkiye Şampiyonası’na tüm motor severleri davet etti
Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Tek Rumeli Tv’de Mehmet Çelik'le Spor Penceresi programının canlı yayın konuğu oldu. Ymk Yeditepe Motorsporları Başkanı Zeki Başaran, Motokros Avrupa 4. sü Efnan Valimaki ve minik motokrosçu Kenan Ataş ile birlikte

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara Çatalca Nakkaştepe’de  bu hafta sonu (19-20 Ağustos)  yapılacak Motokros Türkiye Şampiyonası’na tüm Türkiye’den motorseverleri davet etti. Türkiye’ nin dünya standartlarında ki 1550 metre uzunluğunda ki tek parkuru olan Nakkaştepe’de yapılacak motokros yarışlarının birbirinden renkli görüntülerle gerçekleşeceğini ifade eden Başkan Cem Kara bu parkurun dört yıldır faaliyette olduğunu ve aynı zamanda her yaştan motokros  meraklılarına yıl boyu ücretsiz  ders verildiğini vurguladı.

Çatalca’da sporun yeri ayrı

Spor Penceresi programında Mehmet Çelik’in sorularını da açık yüreklilikle cevaplayan Başkan Cem Kara tüm detayları ile yaklaşan Erguvan Festivali hakkında da bilgi verdi. Spora dair tüm çalışmaların konuşulduğu programda Geleneksel Yağlı Güreşler ve Çatalcaspor hakkında da açıklamalar yer aldı. Programa telefon ile bağlanan Çatalcaspor Kulüp Başkanı Hasan Gökçe, Başkan Cem Kara’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Gökçe sözlerinde 2. Lig için mücadele veren Çatalcaspor’un tesislerinin Başkan Cem Kara’nın talimatlarıyla yenilenerek çok güzel bir hale getirildiğini belirtti.

Mehmet Çelik’in Çatalca Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin geçtiğimiz yıllardaki görüntülerini yayınlaması ve Başkan Cem Kara’nın babası rahmetli Hami Kara’nın röportaj görüntüleri, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Program, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın Motokros Türkiye Şampiyonası’na ve 18. Erguvan Festivaline bütün vatandaşları davet etmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.