CHP’Lİ BAŞKANDAN GENÇLERE VE KADINA YÖNELİK HİZMET

CHP’Lİ BAŞKANDAN GENÇLERE VE KADINA YÖNELİK HİZMET
Tekirdağ – Süleymanpaşa İlçe Belediye Başkanı Ekrem Eskinat, bir basın toplantısı ile seçimlerden sonra yaptığı 9 aylık hizmetleri kamuoyu ile paylaştı.

 Yapılan hizmetleri bir bir sıralayan CHP’li Belediye Başkanı Ekrem Eskinat, Süleymanpaşa belediyesinin Tekirdağ il olduktan sonra 73 mahalleye hizmet veren bir ilin en büyük ilçesi haline geldiğinin de altını çizdi.

PROJELER HALKIN TALEP VE PROJELERİNE GÖRE HAZIRLANIYOR

Süleypaşa Belediye Başkanı Ekrem Eskinat, ilçesinde yaptığı sosyal ve kültürel hizmetlerle halkın beğenisini kazandı. Özellikle gençlere, kadınlara ve çocuklara yönelik hizmetlerle dikkat çeken Tekirdağ’ın Süleymen Paşa İlçe Belediye Başkanı Ekrem Eskinat, toprakla uğraşıp, kendi ektiği ürünleri yetiştirmek isteyen vatandaşlar içinde bir arazi tahsis ederek hobi bahçesi kurdu. Vatandaşların talep ve beklentilerine göre projelerini üreten Süleymanpaşa belediyesi, aynı zamanda Türkiye çapında adını duyurmak ve ilçeyi tanıtmak için Türkiye’nin çeşitli yerlerinden ressam davet ederken,  Süleymanpaşa Belediye Hizmet binasının projesinide İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerine  emanet etti.

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİNİN 9 AYLIK HİZMET RAPORU

Süleymanpaşa belediyesi tarafından sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında önemli hizmetlere imza atan CHP’li Belediye Başkanı Ekrem Eskinat’ın yaptığı hizmetler şu şekilde;  Ramazan  ayı  boyunca her gün  Tekirdağ'lı vatandaşları  Edirne  iline  Kültürel  gezi düzenlendi. Süleymanpaşa  Belediye Konservatuarı  ilk  mezunları diploma aldı. Kumbağ  kumsalının kilometrelerce sahili  ilk kez   kumun  tamamı  elenerek  büyük  çapta  genel temizlik yapıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı  Valilik  turnuvasında belediyenin  sporcuları  2 altın,3 gümüş ve 14 bronz madalya ile  göz  doldurdu. Tekirdağlı  gençlere Değirmenaltı  mevkiinde ücretsiz  internet  hizmeti  verilmeye başladı.

Türkiye’nin  çeşitli  yerlerinden  davet edilen  14  ressam Süleymanpaşa  ilçesini gezerek, gözlemlediği  görüntüleri  tuale  yansıttı. Süleymanpaşa Belediye Hizmet binasının projesi İstanbul Teknik Üniversitesi  öğrencilerine  emanet  edildi. Süleymanpaşa  Bel hudutları  içinde sokak  hayvanlarının  faydalanabilmesi için yüzlerce  su ve yiyecek  kabı  konuldu. Belediye hudutları içinde  ki  sokak  çöp kovalarının  300 tanesi yenilendi. Ekim ayında halk  sağlığı günleriyle  Ana/Baba  okulu  hizmete  girdi. Geçtiğimiz 29 ekim Cumhuriyet bayramında Ankara Olgunlaşma Enstitüsü ve Tekirdağ il kültür Müdürlüğünün  ortaklaşa  hazırladığı  “ATATÜRK”  defilesi  büyük  ilgi topladı.

Süleymanpaşa Belediyesi kendi TV’sini kurarak,  www.suleymanpasa.tv’den hizmete başladı.  Süleymanpaşa  Belediyesi, “ Apartmanlar çocuk okutacak” hizmeti  vermeye  başladı. Toplum gönüllülerince tespit edilecek öğrenci, çocuk ve gençlerin  apartman sakinleri  tarafından  okutulması hedeflendi. Hobi bahçeleri kuruldu. Vatandaşların  toprakla  uğraşarak  kendi ektiği ürünü  yetiştirip, tüketmek isteğinden Süleymanpaşa Belediyesi geniş bir araziyi  vatandaşların hizmetine verdi.

HABER / Özcan  BÜYÜKOĞLU

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.