CHP’ye desteğinizi bekliyorum

CHP’ye desteğinizi bekliyorum
Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Saadetdere ve İncirtepe mahallelerinde esnafı gezdi.
İlgiyle karşılanan Dr. Çapan, yaşanan sıkıntıların CHP iktidarıyla çözüleceğini, bu sebeple CHP’ye destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Geçtiğimiz ay Çapan Gönüllüleri tarafından hazırlanan mitingle Esenyurt Belediye Başkan Adaylığını açıklayan Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, Saadetdere ve İncirtepe mahallelerinde esnafı ziyaret etti. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Çapan, yaklaşık 5 saat süren gezide esnafların sıkıntılarını da dinledi. Çapan, “Yaşadığınız sıkıntıları biliyorum ve anlıyorum. Sizin de bilmenizi istiyorum ki, sıkıntıların ve sorunların çözümü CHP’dedir. Partimizi iktidara taşımak yolunda elimizden geleni yapıyoruz ve sizlerin de desteğinizi istiyoruz” diye konuştu.

HERKESLE KONUŞUN

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin 2014 yerel seçimlerinde CHP’ye kazandırılması için çalışmalar yaptıklarını da ifade eden Çapan, “Herkesle konuşun ve AKP zulmünün yıkılması gerektiğini anlatın. İstanbul’u alırsak, AKP’yi kazımış olacağız Türkiye’den. Yerel seçimlerde özelde Esenyurt, genelde İstanbul için büyük bir ivme yakalayacağımızı düşünüyorum. Desteğinizi ve ilginizi bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.