Cız Bız köfte yeni şubesini açtı

Cız Bız köfte yeni şubesini açtı
Silivri’nin sevilen ve tanınmış esnaflarından Burhan Soyaslan Cız Bız köfte ismi ile hizmet veren işletmelerine bir yenisini daha ekledi.

Kendi ismini taşıyan Burhan Soyaslan caddesi üzerinde, Cız BızSoyaslan Kasap ve Izgara salonunu hizmete açan Burhan  Soyaslan  ve Nejat Soyaslan açılışta misafirlerini çok samimi bir şekilde karşılayarak çeşitli ikramlardan bulundu. 
Artık siparişler evinize pişmiş olarak gelecek
Soyaslan Kasap ve Izgara salonunun açılışına,  Silivri Kaymakamı Salih Keser, Belediye Başkanı  Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkan Vekili Dilek Demiral ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve  yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı. Yeni işletmenin açılış kurdelesini Silivri Kaymakamı Salih Keser ve Başkan Özcan Işıklar ile birlikte kesen Burhan Soyaslan açılışa katılan tüm misafirlerine teşekkür ederek iş yeri hakkında bilgi verdi. Burhan Soyaslan Caddesi üzerinde açılan Soyaslan Kasap ve Izgara salonu et ve et ürünleri satışının yanı sıra isteyen müşterilerine satın aldıkları ürünleri pişirip evlerine servis edecek.
Haber/ Fatma Sarıbıyık


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.