Çocuk Şenliği başladı

Çocuk Şenliği başladı
Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'nin 8.’sini düzenlediği Uluslararası Gülen Çocuk Şenliği, bu yıl 14-17 Nisan tarihleri arasında çeşitli ülkelerden ve ülkemizdeki çeşitli şehirlerden 7 – 15 yaş arası çocukların katılımıyla gerçekleşecek.

8. Uluslararası Gülen Çocuk Şenliği; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, dünyanın çeşitli bölgelerinden çocukları İstanbul’da bir araya getirecek. Amaç, “Özel ihtiyaç sahibi çocukların, eşit yaşam hakları önündeki engellerin kaldırılması” mesajının ulusal ve uluslararası kamuoyuna duyurulması.

 Başbakanlık Tanıtma Fonu, İBB ve İSEM’in destekleri ile 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012 ve 2013 yıllarında düzenlenen etkinlikler kapsamında onlarca ülkeden yüzlerce engelli - engelsiz çocuklar ve dünya çapında projelere imza atan Sivil Toplum Kuruluşları’nın yetkilileri bir araya gelerek çeşitli sanatsal ve kültürel etkinliklerini sergilediler. Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği şenlik süresince; otel, yiyecek - içecek ve İstanbul içi ulaşım gibi organizasyona dahil bütün masrafları, sponsorların katkıları ile karşılıyor.

16 Nisan 2014 WOW Hotel İstanbul Convention Center A Salonu’nda düzenlenecek Gala ile şenliğe destek veren sponsorlara teşekkür takdimleri yapılacak. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.