ÇOCUKLARA BİSİKLET EĞİTİMİ

ÇOCUKLARA BİSİKLET EĞİTİMİ
Yaz spor okullarıyla pek çok öğrenciye yaz tatilini eğlenceye dönüştürme imkanı veren Küçükçekmece Belediyesi, verdiği kurslara bisiklet branşını da ekledi.

6-14 yaş arası çocuklara Çocuk Trafik Parkı’nda verilen bisiklet eğitimi, konusunda uzman Bisikletliler Derneği Genel Başkanı Murat Suyabatmaz ve Küçükçekmece Bisikletliler Derneği üyeleri işbirliği ile teorik ve uygulamalı olarak veriliyor.

 

“HEM EĞLENİYORLAR, HEM ÖĞRENİYORLAR”

 

Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Çocuk Trafik Eğitim parkında bulunan modern derslikler, anfi, bisiklet parkuru ve mevcut tüm alanlar kullanılarak eğlenceli ve güvenli bir şekilde gerçekleştirilen eğitim esnasında çocuklara bisiklet ile ilgili teknik bilgiler (lastik tamiri, fren ve vites ayarları vb.) de öğretiliyor. Bunun yanı sıra Çocuk Trafik Eğitim Parkı parkurunda güvenli sürüş teknikleri konusunda verilen bilgilerle çocukların bilgi ve becerileri artırılıyor.

 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

 

Haftada iki gün(Salı - Perşembe) 2 saat 30 dakika (10.00- 12.30)  süren eğitimlerde ; 18 bisiklet ve güvenli sürüş için gerekli kask, dizlik, dirseklik, eldiven gibi materyaller kullanılıyor. Kayıtlar, Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ve Halkalı Trafik Eğitim Parkı’nda gerçekleştirilirken, eğitime devam eden öğrencilere de şort, tişört, şapka ve çanta hediye ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.