ÇOCUKLARA KUTLAMA VE ŞENLİK

ÇOCUKLARA KUTLAMA VE ŞENLİK
Esenyurt ‘ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Mahallesi Siteler İlköğretim Okulu bahçesinde, Kaymakam Ekrem İnci, Garnizon Komutanı Tankçı Binbaşı Bahri Ünsal, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Okul Müdürleri, Öğretme

Esenyurt Siteler İlköğretim Okulunda gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Siteler İlköğretim Okulu Müdürü Kemalettin Çelik’in yaptığı günün anlam ve önemi ile ilgili konuşma ardından Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan söz aldı.

Günün önemine değinen bir konuşma gerçekleştiren Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan, “ Bu anlamlı sevinçli ve coşkulu çok değerli öğrencilerimizin, bütün çocuklarımızın bayramlarını candan tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan çocuk bayramı ile bugünün çocukları ve yarının gençlerine verdiği önemi göstermektedir ”dedi.

KADIOĞLU’NA EĞİTİM HİZMETİNDE ÜSTÜN HİZMET PLAKETİ

Öğrenciler tarafından Atatürk ve 23 Nisan şiirlerinin okunduğu programda, Kompozisyon, şiir okuma, resim, güzel sanatlar ve diğer branşlarda başarılı olan öğrencilere hediyeleri protokol mensupları tarafından verildi. Ana sınıfı, 1’nci, 2’nci ve 3’ncü sınıf öğrencilerin sergiledikleri halk oyunları ve folklor gösterileri büyük alkış aldı. Esenyurt ’ta eğitim alanında göstermiş olduğu üstün hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na, İlçe Kaymakamı Ekrem İnci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan tarafından hizmet başarı plaketi takdim edildi

ÇOCUKLARIN ŞENLİĞİNE YOĞUN İLGİ…

23 Nisan Bayram kutlamaları Esenyurt Belediyesi tarafından Gaziler Parkında organize edilen “Çocuk Şenliği” ile devam ederek yüzlerce Esenyurtlu çocuk doyasıya eğlendi.

Esenyurt Gaziler Parkında belediye tarafından düzenlenen “23 Nisan Çocuk Şenliği” programına Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul İl Sağlık Müdürü Mustafa Taşdemir, Belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katılarak çocukların şenliğine ortak oldular.



Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, çocuklar için hazırlanan şenlik programında, 23 Nisan tarihinin çocuklar için çok önemli olduğunu söyledi. Başkan Kadıoğlu, “ Bizde sizin yaşlarınızda iken bu bayramlarda çok mutlu olurduk. Bugün sizlerin bayramı, tüm çocuklarımızın bayramı kutlu olsun” dedi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun konuşması ardından, çocuklara özel hazırlanan programda, Halkoyunları, Karagöz-Hacivat, Jönklör, Sihirbaz gösterileri gerçekleşti. Program alanında çocuklara balon, hikâye ve boyama kitapları,  pamuk şekeri ve Osmanlı Macunu ikram edildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.