DANİMARKALI HEYET KÜÇÜKÇEKMECE’DE

DANİMARKALI HEYET KÜÇÜKÇEKMECE’DE
Danimarka’dan gelen 75 kişilik teknik heyet, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’la biraraya gelerek, ilçedeki yatırımları yerinde inceledi.
Danimarka Moe Mühendislik ve Danışmanlık Şirketi’nin fikir alışverişi sağlamak, iş hayatına katkıda bulunmak ve yerel deneyimleri yerinde incelemek amacıyla düzenlediği iş gezisi kapsamında 75 firma personeli Küçükçekmece’de ki yatırımları yerinde inceledi.

‘YENİ YATIRIMLARLA BÖLGE DEĞER KAZANIYOR’

Bu kapsamda Halkalı’da yükselen Türkiye’nin en büyük gösteri merkezi Küçükçekmece Arena’yı gezen heyeti, Başkan Yeniay’da yaptığı sunumla ilçedeki yatırımlar hakkında bilgilendirdi. Başkan Yeniay, eğitimden kültür ve sanata, sağlıktan spora, alt yapıdan kentsel dönüşüm projelerine kadar pek çok yatırımı konuklara anlatarak, onların sorularını cevapladı.

Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binasını da gezen heyet, projelerle ilgili beğenilerini dile getirirken, Başkan Yeniay’da ilçenin yeni projelerle değer kazandığını ifade etti. Konuklar, Aziz Yeniay’a ilgisinden dolayı teşekkür ederek, bir de hediye verdi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.