DANIŞMA MECLİSİNDE HEDEF 1 KASIM

DANIŞMA MECLİSİNDE HEDEF 1 KASIM
AK Parti Esenyurt İlçe Başkanlığı tarafından üç kademeden oluşan danışma meclisi toplantısı düzenlendi. Esenyurt AK Parti Teşkilatı 1 Kasım’da yapılacak olan erken seçim çalışmalarına start vererek danışma meclisinin gündemi seçim ve sandık oldu.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, gündemi değerlendirerek erken seçimden tekrar AK Parti’nin tek parti olarak çıkacağına dile getirdi.

İlçe Başkanı Şenay Değer 7 Haziran genel seçimi ardından Esenyurt ’ta tüm teşkilatın yaptığı çalışmaları sinevizyon eşliğinde sunumunu gerçekleştirdi. Değer, “Gerçekten de bu üç aylık dönem birçok şeyi gösterdi. Öncelikle muhalefet partilerinin, AK Parti dışındaki partilerin taşın altına elini koymak gibi bir derdi yok. Sorumluluk almak gibi bir derdi yok. Koalisyon kurmak gibi derdi ve meselesi yok. Bu süre bunu çok net bir şekilde gösterdi. MHP’nin liderinin ne istediğini hiç kimse anlamadı. Neye hayır neye evet dediği anlaşılmadı. Yaşanılan bu süreç HDP’nin ne kadar samimiyetsiz olduğunu gün yüzüne çıkardı. HDP hiçbir zaman terör örgütüyle arasına bir mesafe koyamadı. CHP’nin tavrı ise koalisyon hükümeti eğer kurulursa bu bir restorasyon hükümeti olacakmış. Yani 13 senede AK Parti’nin yaptığı tahribatı tamir edilecekmiş. CHP’ninse yine burada samimi olmadığı böyle bir görüntü vermeye yönelik çabası olduğu çok net görüldü. Şimdi yapılacak olan 1 Kasım seçiminde herkes bir tek şeyi merak ediyor. Türkiye koalisyonla mı idare edilecek, yoksa tekrar AK Parti’nin tek başına iktidarı ile eskisi gibi istikrarlı ve güçlü bir hükümetimiz mi olacak. Herkes AK Parti’nin performansını merak ediyor. Ben inanıyorum ki inşallah AK Parti bu seçimde şu üç ayda bazı şeyleri milletimizin daha net görmesini sağladı. Teşkilatlarımızın yoğun çalışması ile inşallah 1 Kasım’da tek başına iktidar olacağına canı gönülden inanıyorum” dedi.

İlçe Başkanı Şenay Değer ardından programa katılan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu söz alarak,

Başkan Kadıoğlu, “Bugün 12 yıldır yaptığımız dışında bir danışma meclisi farklı ve önemli işlerimiz var. Bu topraklarda 1830’lu yıllarda 2’nci Mahmut döneminde başlayan ve Osmanlı topraklarında Sultan Abdülhamit’in tahttan indirilişine kadar 11 ayrı ihanet ortaklığı Osmanlı’yı yıkmak için kuruldu. İçerde ve dışarda bin yıl birlikte yaşayan bu devleti, bu milleti yıkmak için çok büyük mücadele ettiler. Tabamızın tümü bu oyuna bu oyuna geldi. Dışardan gelen bu yıkma planına içerde kurulan ihanet şebekeleri çanak tuttu. Fakat biz inançlı, merhametli, imanlı güçlü kuvvetli bir milletiz. Dün Abdülhamit’i indirenler bugün yine aynı oyunlarla bu milleti içerden karıştırarak hedeflerine ulaşmak istiyorlar. Fakat bu millet yine içerdeki ihanet şebekelerine rağmen izin vermeyecektir. Nasıl ki bu milleti İngilizler, Fransızlar, Almanlar sömürge altına almak isterken millet imanı ile birliği ile bu sömürgecileri defettiyse, yine aynı duygu ve imanla bu millet ayağa kalkacaktır. Bu şer güçlerine, bölmek isteyenlere bir kez daha koalisyon dedirtmeyeceğiz. Bu oyunu bozacağız ve Türkiye’yi büyük devlet, büyük güç olarak dünyaya göstereceğiz. Türkiye’yi batının vesayetine koymak için çaba gösterenlere, saldıranlara milletimiz 1 Kasım’da yine gereken cevabı verecektir” dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Kadıoğlu, 13 yılda AK Parti yönetiminin ülkeye ve millete kazandırdığı devasa hizmetlerin göz ardı edilmeyecek kadar önemli olduğuna dikkat çekti.

Başkan Kadıoğlu ardından son konuşmacı olarak söz alan AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Umur, “Canla başla çalıştık. Fakat 7 Haziran’da ufak bir kaza yaptık. Millete hizmet için durmayacağız. Aynı duygularla çalışmaya devam edeceğiz. Esenyurt burada eminim yeni bir tarih yazacaktır. Biz inanarak çalışacağız, gerisini Allah’tan bekleyeceğiz” dedi.                

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.