DEMİRAL AİLESİNİN ACI GÜNÜ

DEMİRAL AİLESİNİN ACI GÜNÜ
Silivri AK Parti İlçe Başkanı Dilek Demiral’in babası Feyyaz Demiral (60) Hakk'ın rahmetine kavuştu. Baba Feyyaz Demiral gözyaşları arasında ebediyete uğurlanırken, Silivri protokolü başta olmak üzere Demiral ailesinin çok sayıda dost ve yakını cenaze tö

Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’ın babası Feyyaz Demiral (60) yaşamını yitirdi. Bir süredir tedavi gördüğü öğrenilen Demiral’in cenazesi  Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yeni mezarlıkta toprağa verildi.





Baba Demiral’in cenaze törenine İstanbul 3. Bölge Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti İl Yöneticileri, Oda Başkanları, Eski Belediye Başkanları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda dost ve seveni katıldı.



 BABAYA SON GÖREV

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demira, babasının vefatı ile yasa boğuldu. Babası Feyyaz Demiral’in cenaze töreninde annesi ve kız kardeşiyle birlikte taziyeleri kabul eden Dilek Demiral, babasına son görevini de yerine getirdi. Cenaze töreninde ayakta durmakta güçlük çeken Demiral, babasının tedavi sürecinde de bir an olsun yanından ayrılmamıştı. 




Haberdar Gazetesi Ailesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet  Ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Haber/ Fatma Sarıbıyık Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.