Deniz Baykal hastaneye kaldırıldı

Deniz Baykal hastaneye kaldırıldı
Fransa'dan dönüşünde gece yarısı ateşi yükselen Deniz Baykal, hastanede tedavi altına alındı. Yapılan ilk açıklamada, Deniz Baykal'ın sağlık durumunun iyi olduğu tedavisinin devam ettiği açıklandı. Deniz Baykal tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Fransa'nın Strasbourg kentinde temaslarını sürdürüyordu. Türkiye'ye dönen Deniz Baykal, gece yarısı yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı.
 
YÜKSEK ATEŞ VE ZATÜRRE BAŞLANGICI 


FOX TV'den İsmail Küçükkaya, Baykal'ın yüksek ateş ve zatürre başlangıcı nedeniyle tedavi altında tutulduğunu söyledi.
 
YOĞUN BAKIMA ALINDI 


Ankara Tıp Fakültesi İbn-i Sina hastanesinde tedavisi devam eden Deniz Baykal, tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. Deniz Baykal'ın korumaları ve doktor olan oğlu da yanında bulunuyor.
 
'İYİ HABERLERİ BEKLİYORUZ'


CHP Antalya eski Milletvekili Tuncay Ercenk, yaptığı açıklamada, 'Baykal önce özel bir hastaneye ardından İbni Sina Hastanesi’ne sevk edildi. Yüksek ateş nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Doktorlarının verdiği bilgiye göre üst solunum yolu enfeksiyonu var. Tedavisi sürüyor. Gelecek iyi haberleri bekliyoruz' dedi.
 
YARKADAŞ SON BİLGİLERİ VERDİ


CHP Milletvekili Barış Yarkadaş da hastanede görüştüğü yetkililerden son bilgileri aktardı. Yarkadaş, Baykal'a bazı testler yapıldığını, bir damarında pıhtı tespit edildiğini ve hastanenin gerekli müdahaleyi yaptığını bildirdi. Baykal'ın tıkanan damarı için anjiyo yapıldığı öğrenildi.

Yarkadaş sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, hastanenin yarım saat içinde konuyla ilgili bilgilendirme yapacağını da belirtti. 
 
'HAYATİ TEHLİKESİ YOK'


Baykal'ın sağlık durumuna ilişkin eski CHP Milletvekili Yılmaz Ateş'ten bir açıklama geldi. NTV canlı yayınına telefonla katılan Ateş, Baykal'ın hayati tehlikesi olmadığını söyledi.


SAĞLIĞINA EN ÇOK DİKKAT EDEN SİYASETÇİLERDEN


Deniz Baykal, sağlığına en çok dikkat eden siyasetçilerden biri olarak tanınıyor. Antalya'da yaşayan Deniz Baykal'ın her sabah yüzmeden güne başlamadığı biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.