Derneklerden 'Guinness'e Destek

Derneklerden 'Guinness'e Destek
Büyükçekmece Doğa Emanetçileri Çevre Eğitim Derneği ve İkinci Bahar Emekliler Derneği’nin ‘’Benim Rengim Büyükçekmece Projesi’’ kapsamında resim çalışmaları devam ediyor.
’Benim Rengim Büyükçekmece Projesi’’ için resim çalışmalarına başlayan Doğa Emanetçileri Çevre Eğitim Derneği ve İkinci Bahar Emekliler Derneği, İkinci Bahar Derneğinde bir araya gelerek resim çalışmalarını sürdürüyor. Büyükçekmece'de bir ilk’i gerçekleştireceklerini belirten Doğa Emanetçileri Çevre Eğitim Derneği Başkanı Utku Kızıltan ‘Gunniess rekorlar kitabına dernekte yapılan resimler ile girmeyi hedefliyoruz. Dernek üyeleri olan 30 kişi ile şubat ayında başlayıp nisan sonu itibariyle bitecek olan resimlerini sergi için Belediye’ye verip Guinness rekorlar kitabına girmek için katkıda bulunacağız.’ Dedi.
Önce Armağan Can ve Utku Kızıltan ile birlikte Vahidesel Yıldız Hocaoğlu ve Şaner Aykan bu çalışmalara da kolaylaştırıcı olarak 2 başarılı öğretmen gözü önünde çalışmalarını sürdürüyor. Dernek öğretmenlerinden Şaner Aykan sanat’a gönül veren herkesi derneğe beklediğini ve Gravür baskı derslerini ücretsiz olarak verdiklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.