DİSK 1 Mayıs kararını açıkladı!

DİSK 1 Mayıs kararını açıkladı!
DİSK, KESK, TMMOB ve TTB Genel Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla DİSK Genel Merkezi'nde ortak basın toplantısı düzenlendi.
1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili yapılan açıklamayı DİSK Başkanı Kani Beko yaptı. Beko, 1 Mayıs kutlamalarının Bakırköy'de yapılacağını söyledi.

DİSK, KESK, TMMOB ve TTB Genel Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla DİSK Genel Merkezi'nde ortak basın toplantısı düzenlendi. 1 Mayıs kutlamalarıyla ilgili yapılan açıklamayı DİSK Genel Başkanı Kani Beko yaptı. Beko, 1 Mayıs kutlamalarının Bakırköy Halk Pazarı'nda yapılacağını söyledi.

Beko, "Bizler dört emek ve meslek örgütü başta olmak üzere, dost kurumlarla beraber, İstanbul'da Bakırköy Halk Pazarı başta olmak üzere, Türkiye'nin her yerinde olabildiğince yaygın, kitlesel, coşkulu ve Hayır'lı 1 Mayıs buluşmalarını birlik içerisinde örgütleyeceğimizi ilan ediyoruz" dedi.

"TAKSİM SEVDAMIZDAN VAZGEÇMEDİK"

Bir soru üzerine "Taksim sevdamızdan vazgeçmedik" diyen Kani Beko, "Ancak buradaki temsilcilerle biraraya geldik. İçişleri bakanıyla 2 saat toplantı yaptık. İstanbul valisiyle 2 saat toplantı yaptık. Güvenlik gerekçesiyle bize Taksim'i açamayacaklarını söylediler. Güvenlik herşeyden önemli. Güvenli 1 Mayıs olabilmesi için Bakırköy olması bizim açımızdan daha iyi olur dedik" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.