DOĞA İLE İÇ İÇE YAŞAYAN ŞEHİR; AVCILAR

DOĞA İLE İÇ İÇE YAŞAYAN ŞEHİR; AVCILAR
Avcılar Belediyesi, doğa dostu belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Yeşili koruyan, doğa ile iç içe yaşayan bir kent oluşturmak için çalışan Avcılar Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukları da unutmuyor. ‘‘Doğa

Avcılar halkının daha estetik ve kullanışlı parklarda zaman geçirmeleri için park ve bahçeleri çiçeklerle renklendirmeye, çim biçme ve ağaç budama çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Sağlıklı bir çevrede, spor yapabilmeleri için ilaçlama çalışmaları da yapılırken, parklarda yer alan spor aletlerinin bakımları da yapılıyor.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli yaptığı konuşmasında; “Çevre Dostu belediyecilik anlayışı ile gelecek nesillere sağlıklı bir dünya ve yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalarımız devam edecek. Doğayı korumak, çevre sorunlarının çözümü için çalışmak, gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sağlayabilmek, tüm insanlığın en önemli görevlerinden biridir” dedi.

DENETİM SERBESTİSİ MAHKUMLAR TOPLUMA, MAHSULLER İHTİYAÇ SAHİPLERİNE KAZANDIRILIYOR

Kadının sosyal, ekonomik yaşama daha fazla katılmasını ve katkı sağlamasını sağlamak amacı ile Avcılar Belediyesi tarafından kurulan ‘‘Kadın El Emeği Pazarı’’ etrafındaki ağaçlar, çiçekler ilaçlanıp, bakım ve temizlikleri yapılıyor.

Bakırköy Adliyesi Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü ile Avcılar Belediyesi arasında yapılan protokol çerçevesinde Denetimli Serbestlik Uygulamasından yararlanan mahkumlar, belirlenen tarımsal alanda Avcılar Belediyesi’nin teknik personellerinin yönlendirmesi ile bir süredir tarımsal üretim faaliyetleri yürütmekteydi. Denetim serbestisi kişilerin topluma kazandırılmasını sağlamak amacı ile yürütülen çalışmalarda yetiştirilen ürünler, Avcılar Belediyesi Aşevi ’ne gönderilerek ihtiyaç sahiplerine her gün üç çeşit yemek ikramı yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.