DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI DAVRANIŞ

DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ’NDE ANLAMLI DAVRANIŞ
Küçükçekmece Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi personeli, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nde belediyeye gelen yaşlı vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunarak, günlerini kutladı.

Yaşlıların rahat etmesini çok önemsediklerini ifade eden Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, “Tüm yaşlılarımızın gününü kutluyorum. Onlara olan saygımızı bir gün değil, her gün göstermeliyiz. Yaşlılara Hizmet Merkezi’mizde yaşlılarımızı yormadan, rahatça belediyemizdeki işlemlerini tamamlayarak, evlerine kadar uğurluyoruz. Onlar bizlerin baş tacıdır” diye konuştu.

Küçükçekmece Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi’ne gelen yaşlı vatandaşlar, personel tarafından kapıda karşılanarak, önce dinlenme salonuna alınıyor. Birim personeli aracılığıyla istekleri doğrultusunda işlemleri tamamlanan vatandaşlar, bekletilmeden ve yorulmadan belediyedeki işlemlerini tamamlıyor.

 Yaşlıların günlük yaşamlarını kolaylaştırarak onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için hayata geçirilen hizmet çerçevesinde vatandaşlar evlerine kadar da araçla bırakılıyor.

“BİZİ BU GÜNDE DE UNUTMADILAR”

Onları en anlamlı günlerinde de yalnız bırakmayan Küçükçekmece Belediyesi’ne işi düşen vatandaşlar, bu anlamlı günde de unutulmadıklarını ifade ederek mutluluklarını dile getirdi. Daha sonra bu özel gün dolayısıyla belediyeye gelen yaşlı vatandaşlara çiçek ve lokum ikramında bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.