EMITT’te Büyükçekmece farkı

EMITT’te  Büyükçekmece farkı
Büyükçekmece Belediyesi Dünya’nın 5. büyük turizm fuarı konumuna sahip olan EMITT Fuarı’na bu yılda katılarak ilçenin tanıtımına büyük katkı sundu...

Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMİTT 2015 fuarına katılan Büyükçekmece Belediyesi standı fuarın açıldığı günden kapanışına kadar ziyaretçi akınına uğradı.

             

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 70 ülkeden 4 bin uluslararası katılımcının yer aldığı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nın  (EMİTT) açılışına Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün 3. Bölge belediye başkanlarıyla katıldı.

 

 

Ziyaretçi akınına uğradı

Yurt içinden ve yurt dışından binlerce kişinin akınına uğrayan Büyükçekmece Belediyesi standı iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini de ağırladı. Standı ziyaret edenler arasında İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’da vardı. 22-25 Ocak tarihleri arasındaki fuarı her gün ziyaret eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mevkidaşlarıyla da sık sık bir araya gelerek belediyecilik alanındaki yenilikler konusunda fikir alışverişinde bulundu.

EMITT, küçük bir dünya gibi

Fuarın son gününde bir açıklama yapan Başkan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi açısından EMITT 2015’in çok verimli geçtiğinin altını çizerek; kültür, turizm eğitim alanlarında hızlı bir şekilde ilerleyen Büyükçekmece’yi daha iyi anlatabilmek adına EMITT Fuarı’nı önemsediklerini belirtti. Başkan Akgün; “Dünyanın bütün zenginliklerini içinde barındıran bu fuar aslında küçük bir dünyayı gibi. Fuarın Büyükçekmece’de yapılıyor olması da, bizim için çok önemli bir avantaj. Büyükçekmece’yi, projelerimizi ve hedeflerimizi paylaşma imkanımız oldu. Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediye başkanı arkadaşımızla görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Büyükçekmece’nin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtabilmek açısından da, EMITT’i önemli buluyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.