Esenyurt selzedelerinin yardımına Ali Gökmen koştu

Esenyurt selzedelerinin yardımına Ali Gökmen koştu
Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da etkili olan yoğun sağanak yağış sonrası sular altında kalan Esenyurt’ta mağdur olan vatandaşların yardımına CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen koştu. Gökmen, Esenyurt Belediyesi hakkında da eleştirilerde bulundu.


Geçtiğimiz hafta İstanbul’da etkili olan yoğun sağanak yağış sonrası sular altında kalan Esenyurt’ta mağdur olan vatandaşların yardımına CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen koştu. Gökmen, yoğun sağanak yağış sebebiyle evleri ve iş yerleri hasar gören Esenyurt halkının sorunlarını dinlerken, Esenyurt Belediyesi hakkında da eleştirilerde bulundu.
YETENEKSİZ BELEDİYECİLİK ZİRVE YAPTI

Esenyurt’un pek çok mahallesinde, evlerini su basan vatandaşların yardımına giden Gökmen, “Esenyurt’ta, yeteneksiz belediyecilik zirve yaptı” dedi. Esenyurt’u “Altyapı sorunlarının ele alınmadığı, plansız kentleşmenin alıp başını gittiği bir yer” olarak tanımlayan Gökmen, bunun temel sebebinin arkasında AKP belediyeciliğinin olduğunun altını çizerek, “AKP Belediyeciliğinin en başarılı alanı yolsuzluk, ihalede fesat ve kendilerini zenginleştirmedir” değerlendirmelerinde bulundu. CHP olarak her zaman Esenyurt halkının yanında olacaklarına da değinen Gökmen, “Esenyurt’ta mağduriyet yaşayan vatandaşlarımızın her zaman yanındayız” diye konuştu.
ALT YAPI SORUNLARINI YERİNDE İNCELEDİ

Esenyurt’u vuran yağmurdan nasibini alan sadece ev ve işyerlerindeki vatandaşlar değildi, yoldaki sürücülerde aynı yağmurdan nasibini alırken, Talatpaşa Alt Geçiti sel oldu. Gökmen, vatandaşları ziyaretinin beraberinde buna benzer altyapı eksikliklerinin sebep olduğu noktaları da yerinde inceleyerek açıklamalar yaptı. Gökmen, “Esenyurt’un alt yapı sorunlarını yerinde inceleyerek bir kez daha görüyoruz. Alt geçiti yapacaksın ama yağmur yağdığında suyun tahliye edilmesini planlamayacak kadar yeteneksiz olacaksın” diyerek, Esenyurt Belediyesi’ni eleştirdi. Yağmur ile birlikte Esenyurt’ta uzun süre meydana gelen elektrik kesintileri hakkında da açıklamalarda bulunan Gökmen, “5 saat boyunca elektrik kesintisi yaşayan yerler oldu. Hemen her yer hafriyat alanı, her yerde 20 katlı 30 katlı binalar dikiyorlar ama bu yapılaşmaya karşılık alt yapı çalışması yapmayı beceremiyorlar” dedi. Esenyurt halkının gözünü “Park ve bahçelerle boyayan bir belediye ile karşı karşıyayız” diyen Gökmen, belediyenin sahip olduğu bu zihniyet ile mücadele edeceklerine ifade etti.
AKP BELEDİYECİLİĞİ İHMALKÂR

Esenyurt’un İncitepe Mahallesinde, boş bir inşaat alanın hemen yanında yer alan ve kayma riski taşıyan binanın durumunu da yerinde inceleyen Gökmen,  “Boş inşaat alanın yanındaki bina her an bir kayma tehlikesi ile karşı karşıya gelebilir” diyerek buna rağmen bu duruma Kayısız kalan belediyeye dikkat çekti. Gökmen,  “İhmalkâr AKP Belediyeciliği göz göre insan canına kıyılmasına sebep olabilir. Daha sonrada utanmadan kader diyerek geçiştirirler” eleştirilerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.