Esenyurt'ta Dehşet: İki Yeğenini Öldürdü

Esenyurt'ta Dehşet: İki Yeğenini Öldürdü
Esenyurt'ta bir şahıs, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı iki yeğenini sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü.
Esenyurt'ta bir şahıs, alacak verecek meselesi yüzünden tartıştığı iki yeğenini sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olay, akşam saatlerinde Esenyurt Sivas Kongre Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Abdullah D., aralarında alacak verecek yüzünden husumet bulunan yeğenleri Hakan B. ve Barış V. ile cadde üzerine karşılaştı. Şahıslar bir süre sonra tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Abdullah D., aracında bulunan pompalı tüfeği alarak yeğenlerine ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı. İki yeğen kanlar içerisinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları ilk müdahale sonrası hemen Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen iki yaralı da kurtarılamadı.

Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan polis ekiplerinin hastane bahçesinde de yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.