ESENYURT’TA MADDE BAĞIMLILIĞI ÇALIŞTAYI KURULDU

ESENYURT’TA MADDE BAĞIMLILIĞI ÇALIŞTAYI  KURULDU
Esenyurt Belediyesi tarafından son dönemin kanayan yarası haline gelen Madde bağımlılığın’a yönelik tedbir almak amacıyla Esenyurt’ta “Madde Bağımlılığı Çalıştayı” kuruldu.
Uyuşturucuya karşı kurumlararası diyalog…

Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde madde bağımlılığına yönelik kurulan çalıştayın ilk toplantısına katılımcı olarak; Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yasemin Sarıcı Aytan, Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Ahu Doğruyol, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünden Psikologlar ve Sosyologlar, Esenyurt İlçe Sağlık Müdürlüğü, Esenyurt İlçe Müftülüğü, İstanbul Halk Sağlığı Müdürlüğü,Tütün ve Diğer Bağımlılık Yapıcı Şubesi, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Esenyurt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Esenyurt Devlet Hastanesi, Esenyurt Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Esenyurt Üniversitesi, İlçe Millieğitim Müdürlüğünden’de katılım sağlayan yetkililer tarafından gerçekleştirildi.

Esenyurt Madde Bağımlılığı Çalıştayı kurumların madde bağımlılığı ile mücadeleye yönelik yapılan faliyetler paylaşıldı. Ayrıca kurumlar ortak olarak madde bağımlılığı ve uyuşturucu ile nasıl hep birlikte mücade edeceklerı konusunda istişareler yapıldı.

Madde Bağımlılığı Çalıştayında bulunan her kurumun sayısal verileri paylaşılarak bir bağımlılık profili ortaya çıkarıldı. Elde edilen veriler İstanbul Valiliği yönergesiyle kurulan ilçe yürütme kurulunda sunulacak olan master plana dahil edilecek.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.