EY TELEKOM BU AYIBI DÜZELT!

EY TELEKOM BU AYIBI DÜZELT!
Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, TELEKOM Müdürlüğüne seslenerek; “ Ey TELEKOM bu ayıp senin. Çatalca’ya ayıp etmişsin. Lütfen bu ayıbı düzelt” dedi.
Çatalca’da fiber kablolu internet bağlantısı olmamasına tepki gösteren Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, TELEKOM’un yapmadığı çalışmaya Eseneler Kaymakamlığından destek geldiğini ifade etti.  Bilgisayar servisi konulması için Esenler Kaymakamlığında bir oda tahsis edildiğini de belirten Kaymakam Taşdan; “  Vatandaş bunu hiç fark etmeyecek ama Telekom Çatalca’ya ayıp etti” dedi.

TELEKOM ÇATALCA’YI FİBER KABLOYA BAĞLA

Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, kendi facebook sayfasından TELEKOM’a veryansın etti.  Ey Telekom bu ayıp senin. Çatalca’ya ayıb ettin. Lütfen bu ayıbı çöz diyen Kaymakam Taşdan; “Bu ayıbı şimdilik Esenler Kaymakamı çözdü.  Ona çok teşekkür ediyoruz.

Çatalca’da fiber kablolu internet bağlantısı olmadığından İSTKA’dan aldığımız proje desteği ile Çatalca turizm değerlerinin ve turizm destination haritası ile tüm mahalle ve ilçe merkezinin çok detaylı olarak sokak sokak yer alacağı ve 360 Derecelik açıyla bilgisayar vasıtasıyla adeta içinde gezeceğimiz görüntü ve fotoğrafların yer alacağı ana bilgisayar servisini koymak için Esenler Kaymakamlık binasında bize bir oda tahsis edildi. 

Dünyanın her tarafından ve cep telefonlarından Çatalca’yı gezmek isteyenler bu gezintiyi Catalca’ya  degil, Esenlere koyacağımız ana bilgisayar aracılığıyla yapacak. Vatandaş bunu hiç fark etmeyecek ama bu durum Çatalca için ve bizim için  bir ayıp olacak.  Ey Telekom bizi bu ayıptan kurtar. Çatalca’yı fiber kabloya bağla. Hem internetimiz hızlansın hem de servisimizi kendi binamıza taşıyalım” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.