Festival çocuklarından hüzünlü veda

Festival çocuklarından hüzünlü veda
Gökcan Koleji'nin 5.'sini düzenlediği festival sona erdi. Festivalin son gününde boğaz turu atan yabancı çocuklar eve dönüş yolunda göz yaşlarını tutamadı
Dünya çocukları festival haftasının son gününü muhteşem bir boğaz turuyla tamamladı.Eğlenceli boğaz turunun ardından Miniatürk’te devam eden kutlamalarda Türk ve yabancı misafirlerin yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ. İle Gökcan Koleji’nin ortaklaşa düzenlediği Dünya çocukları Miniatürk'te sloganıyla bir gösteri gerçekleştirildi. Gökcan Koleji’nin öğretmen ve öğrencilerinden oluşan mehter takımının gösterisi de dikkat çekenler arasındaydı.



Biten günün ardından ülkelerine dönen Dünya çocuklarına Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Göktaş madalyalarını ve özel ödüllerini sunarken misafir öğrenciler, öğretmenler, tüm veliler gözyaşlarını tutamadılar. Yabancı çocuklar Türkiye’den ayrılmak istemediklerini söylediler. Gökcan Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Göktaş, "Bir festivali daha başarıyla tamamladık. Duygulu anlat yaşandı çocuklarımızı yolcu ederken. Seneye daha geniş kapsamlı bir festivalle onları ağırlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.