Fevzi Hoca Beylikdüzü'nde lezzet dersi verecek

Fevzi Hoca Beylikdüzü'nde lezzet dersi verecek
Türkiye'nin tanınmış balık restoranlarından Fevzi Hoca 5. şubesini Beylikdüzü'nde açtı. Fevzi Çimşit'in sahibi olduğu restoran balığın dışında açık büfe kahvaltı, Akçabat köfte ve Karadeniz mutfağının özel yemeklerini bünyesinde barındırmasıyla da dikkat
Fevzi Hoca balık restoranları zincirine yeni bir halka daha eklendi. Restoran; Ankara Çiftlik, İstanbul Ümraniye, Trabzon Meydan ve Akçabat Akçakale'den sonra şimdi de Beylikdüzü'nde balık severlerle buluştu. Gürpınar Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'nde hizmete başlayan Fevzi Hoca'nın menüsü sadece balıkla da sınırlı değil. Karadeniz'in özel mutfağından geniş bir yelpaze ve Akçabat'ın meşhur köftesiyle de müşterilerine seçenekler sunan restoranın ayrıca her sabah açık büfe kahvaltısı da mevcut. "Fevzi Hoca'da balık yemediyseniz balık yemiş sayılmazsınız" sloganıyla lezzet dünyasında önemli bir yer tutan zincirin yeni şubesi şimdiden balık severlerin uğrak yeri haline geldi.


Beylikdüzü'ndeki şubelerinde görüştüğümüz Fevzi Çimşit, "Bu bölgede kaliteli balık açığını kapatacağız. Çeşitli illerdeki şubelerimizle tüm Türkiye lezzetimizi öğrendi. Şimdi sıra Beylikdüzü'nde. Beylikdüzü'nde balık nasıl yapılır, nasıl servis edilir, Fevzi Hoca öğretecek" diyor.

 

 

 

 

 

Fevzi Çimşit Beylikdüzü şubaesini, BEYLİKDÜZÜ SINAV DERGİSİ SAHİBİ Cemil İmamoğlu ile ortak açtı...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum