Fırınlar denetimden geçiyor…

Fırınlar denetimden geçiyor…
Büyükçekmece Belediyesi bölgede rutin aralıklarla yaptığı gıda ve fırın denetimlerini Ramazan ayında daha da sıklaştırdı. Yapılan ani denetimlerde hijyene uymayan fırıncılara gerekli uyarı ve cezalar verildi.


Belediye Ruhsat Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü denetim ekiplerinin fırınlara yaptığı ani denetimlerle ilgili görüşlerini aldığımız Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün” Ramazan aylarını fırsat bilen bazı işletmeciler ekmek ve pide gramajlarını pek önemsemiyorlar rastgele yapılan hamurlar ile pide ve ekmekler pişirilip halka satılıyor. Bu duyarsızlığın belediye olarak önüne geçmek için denetimlerimizi sıklaştırıyoruz” dedi.

 Vatandaşların  sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurgulayan Başkan Akgün, hijyen şartlarını ekmek üretim alanlarında uyulması gereken sağlık kurallarını gıda mühendislerimiz kendilerine bir kerez daha hatırlattı.Önümüzdeki hafta tekrar bu iş yerlerine denetim için gidecek olan ekiplerimiz şartların düzeltilip düzeltilmediğini kontrol edecekler. Kurallara uyulmadığını gördükleri iş yerlerine kapatmaya kadar gidecek çeşitli cezai yaptırımlarda bulunacaklar ”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.