Gaziantep'te Yangın Faciası! Baba ve 6 Çocuğu Yanarak Can Verdi

Gaziantep'te Yangın Faciası! Baba ve 6 Çocuğu Yanarak Can Verdi
Gaziantep'te sabaha karşı yangın faciası yaşandı. Tek katlı evde çıkan yangında bir baba ve 6 çocuğu yanarak can verdi.
Gaziantep'te Taşlıca Mahallesi 100 Nolu Cadde Kum ocakları bölgesine bulunan bir barakada yangın çıktı. Mumun neden olduğu tahmin edilen yangında, evde uyuyan Mehmet Emin Bakır ve çocukları Mücahit (12), Dilahan(8), Halime (6), Büşra (5), Emine(4), Sacettin (2), yanarak can verdi.

ANNE, BEBEĞİNİ EMZİRMEYE KALKINCA DURUMU FARK ETTİ

2 yaşındaki bebeğini emzirmek için gece uyanan anne Naciye Bakır ise dumanı fark edince ne olduğuna bakmak için dışarı çıktı. Evlerinin yandığını anlayınca yardım istemek için komşularına giden kadın, döndüğünde ise alevlerin evi tamamen sardığını gördü.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını söndürünce baba  Mehmet Ekin Bakır ve 6 çocuğunun cansız bedenine ulaştı. Hayatını kaybedenlerin yandıkları belirlendi. Şahısların cesedi otopsi yapılmak üzere  Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.



YANGINA MUM NEDEN OLDU İDDİASI

Büyükbaş hayvanlarını otlatan ve çevredeki atık ve hurdaları toplayarak geçimini sağlayan Bakır ailesinin tavanı kamış, tahta ve kartonlarla kapatılmış olan barakada elektriksiz yaşadığı ve jeneratör kullanarak enerji sağladıkları belirlendi. İddiaya göre, dün gece aile fertleri bulundukları tek odalı barakayı aydınlatmak için mum yaktı ve ardından uykuya daldı. Gece mumun devrilmesiyle başlayan yangın, kısa sürede tüm barakayı sararak 7 kişinin ölümüne neden oldu. Yangının çıkış nedeninin itfaiye ekiplerinin yapacağı inceleme ile netlik kazanacağı bildirildi.



ANNE ŞOKA GİRDİ

Hastanede tedavisi tamamlanan ve ifadesine başvurulacak olan Naciye Bakır ise, eşi ve 6 çocuğunu kaybetmenin şokunu üzerinden atamadı. Hastane bahçesinde çocuklarının ismini sayıklayarak 'öldü' diye gözyaşı döken acılı kadını, sağlık görevlileri teselli etmeye çalıştı. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan Mehmet Emin Bakır ile 6 çocuğu, otopsilerinin tamamlanmasının ardından toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.