Genç Müzisyen, Evinde Vahşice Öldürüldü!

Genç Müzisyen, Evinde Vahşice Öldürüldü!
İstanbul, Beyoğlu'nda müzisyen Değer Deniz evinde, elleri şarj kablosuyla bağlanıp çanta kayışıyla boğularak öldürülmüş olarak bulundu.
İstanbul'un Beyoğlu ilçesi, Sıraselviler Kuloğlu Mahallesi, Güllabici Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın 1'inci katında müzisyen Değer Deniz (39) evinde, elleri bağlanıp boğularak öldürülmüş olarak bulundu.
ABLASININ CANSIZ BEDENİNİ BULDU

İddiaya göre, ablası Değer Deniz'den iki gündür haber alamayan Orhan Deniz, işe de gitmediğini öğrenince, dün saat 21.00 sıralarında ablasının evine geldi. Dakikalarca kapı ziline basan Orhan Deniz, içerden ses gelmeyince, bir çilingir çağırdı. Çilingir yardımıyla içeri giren Orhan Deniz, ablasının elleri bağlanmış şekilde yerde cansız olarak yattığını gördü.

ŞARJ KABLOSUYLA BAĞLANDI, ÇANTA KAYIŞIYLA BOĞULDU

Olay yerine gelen polis ekipleri, evin bulunduğu sokağı güvenlik şeridine alarak incelemelere başladı. Yapılan ilk incelemede, Değer Deniz'in ellerinin telefon şarj kablosu ile bağlandığı ve bir çanta kayışı yardımıyla boğulduğu tespit edildi. Boğuşma izlerine de rastlayan polis katil ya da katillerin yakalanması için çalışmalara başladı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Savcının olay yerine gelerek yaptığı incelemenin ardından müzisyen Değer Deniz'in cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayı duyarak, evin önüne gelen Değer Deniz'in arkadaşları, cenaze tabuta konulurken gözyaşlarına boğuldu.

Yıllardır müzikle uğraşan Değer Deniz'in, 2012 yılında 'Bekle' adlı bir albüm çıkardığı, son yıllarda ise bir otelde çalıştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.