Geri Dönüşüm Kumbaraları Yenileniyor

Geri Dönüşüm Kumbaraları Yenileniyor
Ambalaj Atıklarının toplanması projesi kapsamında Avcılar’da kullanılan geri dönüşüm kumbaraları yenileniyor.

Geri dönüşüm kumbaralarında zamanla oluşan deformasyonlardan gerçekleştirilen yenileme çalışmaları kapsamında, Avcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile anlaşmalı lisanslı firma tarafından yıpranmış ve tadilat gerektiren geri dönüşüm kumbaraları yenilenmek üzere bölgeden toplatıldı.

 

Çevre konusunda duyarlılığı ile “Çevre Dostu” Belediye olan Avcılar Belediyesi, halkın geri dönüşüm konusunda daha bilinçli davranmasını sağlamak ve duyarlılığı artırmak adına yaptığı çalışmalara devem ediyor. Avcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ayrıca vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda belirlenen noktalara yeni geri dönüşüm kumbaraları bırakıyor. Geri dönüşüm kumbaralarında kompozit, metal, kağıt, plastik, şişe vb. atıklar toplanarak doğanın korunmasına katkı sağlanıyor.

 

Gelecek nesillere sağlıklı bir dünya ve yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla, daha temiz bir Avcılar için çalışmaların devam ettiğini belirten Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “Doğayı korumak, çevre sorunlarının çözümü için çalışmak, gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sağlayabilmek, tüm insanlığın en önemli görevlerinden biridir. Sosyal Belediyeciliğimizin standartlarından biri olan “Çevre Dostu” belediyecilik anlayışımızla,  ilçemizi çevre kirliliğinden uzak tutmak istiyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.