Halk otobüsü eve girdi!

Halk otobüsü eve girdi!
Karabük’te sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otobüs eve çarptı. Olayda 6 kişi yaralandı.
KARABÜK’te sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkan halk otobüsünün çarptığı evin bir bölümü yıkıldı. Kazada evde bulunan 2 kişi ile otobüste bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Kayabaşı Mahallesi Hacı Alay Caddesi üzerinde meydana geldi. Adatepe Mahallesi ile Kayabaşı Mahallesi arasında sefer yapan 25 yaşındaki Özkan Bozmaoğlu yönetimindeki 78 BL 447 plakalı özel halk otobüsü, rampa aşağıya indiği sırada sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak Abdullah Mangaloğlu’na ait 2 katlı eve çarptı.

Halk otobüsünün hızla çarptığı evin bir bölümü yıkılırken üst katta oturan 34 yaşındaki Meltem Güllü ile 8 yaşındaki Melek Güllü yaralandı. Kazada ayrıca sürücü Özkan Bozmaoğlu ile yolcular 10 yaşındaki Selma Bor, 36 yaşındaki Hasan Hastürk ile 59 yaşındaki Nuriye Karataş yaralandı.

Hurdaya dönen otobüste sıkışan sürücü Bozmaoğlu, olay yerine gelen AFAD ve UMKE ekiplerinin yaklaşık 30 dakika süren çalışmasının ardından kurtarıldı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil ambulanslarıyla kaldırıldıkları Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Kazada ağır yaralanan sürücü Özkan Bozmaoğlu'nun sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Otobüsün çarptığı evin bitişiğindeki evin de girişinde hasar meydana gelince evde bulunan yaşlı bir vatandaş ekipler tarafından pencereden dışarıya çıkarıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.