Handan Toprak Benli'ye yoğun ilgi

Handan Toprak Benli'ye yoğun ilgi
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Esenyurt'ta düzenlenen kahvaltı organizasyonuna katıldı.
Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli, Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın ( sandık görevlilerine teşekkür amacıyla ) düzenlediği kahvaltı organizasyonuna katıldı…
14 Eylül 2014 Pazar günü Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis Üyeleri’nin ev sahipliğinde yapılan kahvaltıda yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Dr. Toprak Benli, ilçe teşkilatına ve sandık görevlilerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Başkan Dr. Handan Toprak Benli, organizasyonda yaptığı konuşmada, Esenyurt İlçe Başkanlığı’nın hazırladığı “ Uyuşturucu Ölümdür” başlıklı broşüre de değinerek, sanat ve spor faaliyetlerinin gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırdığına dikkat çekti.

“GENÇLERİ SANAT VE SPORA YÖNLENDİRECEĞİZ”

Avcılar’da sanat ve spor alanlarında başlatılan projeler hakkında bilgi veren Başkan Toprak Benli, “Avcılar’da her genç bir müzik aleti çalacak ve bir spor dalı ile uğraşacaktır. Yaratacağımız yeni kaynaklarla da istihdam alanları yaratarak gençleri işsizlikten ve kurtarmak için çalışacağız” dedi.

Kahvaltı organizasyonuna katılan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da yaptığı konuşmada, Esenyurt’un dinamik ve mücadeleci siyasi kadrolarına dikkat çekti ve İlçe Başkanı ile Yönetimine teşekkür etti. 

Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen de Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ile Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na organizasyona verdikleri destek için teşekkür etti. Sandık Görevlilerine de teşekkür eden Ali Gökmen, Esenyurt’ta gençler için en büyük tehdidin uyuşturucu olduğunu belirterek hazırladıkları “Uyuşturucu Ölümdür” başlıklı broşür hakkında açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.